Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Procură de la Moș Crăciun

Daruri de la notarii publici (cu)

Procură de la Moș Crăciun

„Noi, Moș Crăciun, împuternicim pe notarii publici din Oradea și le dăm poruncă să ducă, în numele nostru, 100 de pachete pline cu bunătăți copiilor de la Centrul de Plasament nr. 2 Oradea. Dăm această împuternicire și poruncă, totodată, deoarece renul nostru, Rudolf, tocmai s-a rănit la un picior, iar sania cu daruri a devenit tot mai grea ...” (Moș Crăciun)

Tradiția darurilor de Crăciun
Procura de la Moș Crăciun a fost citită de către doamna notar public Marinela Baba - președintele Camerei Notarilor Publici Oradea - în fața copiilor de la Centrul de Plasament nr. 2 Oradea, vineri, 23 decembrie 2011.
Notarii publici au îndeplinit întocmai sarcina dată de Moș Crăciun, cu multă dăruire, mai ales că această acțiune a intrat în tradiția instituției notarilor, în preajma sărbătorilor de iarnă.
Am mai aflat că pe lângă aceste cadouri, notarii bihoreni au mai pregătit pachete și pentru familiile nevoiașe care locuiesc în cadrul Habitatului pentru Umanitate - Beiuș și, de asemenea, pentru persoanele cu handicap sever din cadrul Căminului Trinitata Oradea – Cartierul Ioșia.
Valoarea totală a cadourilor oferite de către notari cu ocazia Crăciunului 2011 s-a ridicat la suma de 6.000 de lei, după cum ne-a relatat distinsul notar public Cornel Gârba, membru al Colegiului Director al C.N.P. Oradea. Beneficiarii cadourilor i-au răsplătit pe notari cu un buchet de colinde cântate din tot sufletul și cu felicitări frumoase  confecționate de mâinile lor. (Ov. D.)

Trimite email

luni, 1 iunie 2020