Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

De Crăciun, la Ceica, toate visele pot deveni realitate…

Copilăria, fereastră spre lume

De Crăciun, la Ceica, toate visele pot deveni realitate…

Magia Crăciunului, cu miros de brad și cozonaci, cu sunete de clopoței și cu mult așteptatul Moș Crăciun, i-a cuprins și pe elevii și cadrele didactice ale Școlii cu clasele I-VIII Ceica, în pregătirea serbării închinate nașterii Mântuitorului, serbare care face parte din proiectul educațional care se desfășoară pe durata întregului an școlar, intitulat „Copilăria, fereastră spre lume”.

Elevii, cu mic, cu mare, au pregătit pentru a cinsti cum se cuvine această minunată sărbătoare un program artistic în limbile engleză și franceză, coordonat de prof. Puștea Delia și Mihuț Simona. Nu a lipsit nici momentul tradițional al colindelor românești interpretate de elevii coordonați de prof. Mihai Jula. O altă tradiție a școlii noastre este realizarea unei expoziții de desene și felicitări cu concursul micilor artiști.
Evenimentul își propune să-i ajute pe copii să înțeleagă că lucrurile frumoase înnobilează sufletele, iar sentimentul mulțumirii și al regăsirii valorilor autentice face ca inimile noastre să fie pătrunse de liniște, pace și speranță. (Delia Puștea)

Trimite email

smbt, 24 august 2019