Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Părinți și copii cu suflet mare!

Cu daruri de la Grădinița nr. 27 - „Voinicel”

Părinți și copii cu suflet mare!

În așteptarea Sfintelor Sărbători, copiii grupei mijlocii, îndrumați de prof. Natalia Coroiu și Ioana Mihuța, au făcut o faptă bine plăcută lui Dumnezeu: au dus daruri unei familii nevoiașe din Alparea cu trei copii mici...

 Copilul cel mai mare are 4 ani și jumătate; mama copiilor a murit, iar tatăl lor locuiește cu ei într-o casă a unui om de mare omenie, fără să plătească chirie, pentru că nu are de unde. Tatăl copiilor nu muncește pentru că nu are cu cine să lase copiii.
De la mine pentru tine!
Cu o săptămână înainte de serbarea de Crăciun, părinții copiilor din grupa mijlocie a Grădiniței „Voinicel” din Oradea au adunat hăinuțe, jucării și dulciuri, urmând ca ulterior acestea să fie ambalate în pachete și transportate la Alparea.
„Preșcolarii noștri au învățat astfel să dăruiască și fiecare a spus în momentul în care a dat pachețelul: „De la mine, pentru tine!”
Părinții au fost impresionați și mulțumiți de acțiunea propusă de cele două educatoare sufletiste. La rândul lor, și copiii s-au arătat bucuroși că au făcut o faptă bună. Ei au promis copiilor ca îi vom mai vizita și cu alte ocazii. (Ov. Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Părinți și copii cu suflet mare!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 1 aprilie 2020