Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Membrii Asociației Studenților Mediciniști, alături de bolnavii CMSP

La Centrul Medico-Social din Popești

Membrii Asociației Studenților Mediciniști, alături de bolnavii CMSP

În ajun de Crăciun, bolnavii de la Centrul Medico-Social din Popești s-au pregătit de sărbători. Au confecționat podoabe pentru bradul de Crăciun, felicitări, au împodobit sărbătorește saloanele și coridoarele.

 Și în acest an au fost vizitați de cei care de ani de zile sunt alături de ei cu ocazia sărbătorilor și încearcă să le aducă bucurie și dragoste.
Conducerea Asociației Umanitare „Safir” din Oradea pregătește în fiecare an pachete personalizate pentru fiecare pacient al centrului (dulciuri, fructe, îmbrăcăminte, cartele de telefon), în funcție de dorințele exprimate de către fiecare în parte. Doamna președinte Elena Sabău, împreună cu una dintre colege, Valeria Cîmpan, înmânează personal cadourile și își fac timp pentru a saluta pe fiecare beneficiar în parte. De asemenea, membrii Asociației Studenților Mediciniști din Oradea sunt alături de bolnavii C.M.S.P. cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vin cu coșurile pline de cadouri pe care le pregătesc din fondurile adunate din activitățile lor. Îi cunosc de mult pe cei internați, stau de vorbă cu ei și îi sprijină și atunci când necesită internări la Spitalul Clinic din Oradea.
Pe lângă aceștia, a devenit obișnuință ca și școlarii din Popești și din Cuzap să vină și ei la colindat și să dăruiască mici cadouri, bolnavii primindu-i cu lacrimi de bucurie.
Bolnavii centrului apreciază sprijinul primit din partea acestor oameni cu suflet bun, care nu-i uită niciodată, și doresc, la rândul lor, să le transmită din suflet Sărbători fericite, iar în noul an numai împliniri!
dr. Kekedi Judith – directorul centrului

Trimite email

luni, 1 iunie 2020