Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Conferința „Liberalismul bihorean de la începuturi până în contemporaneitate”

Luni, la Biblioteca Județeană „Gh. Șincai”

Conferința „Liberalismul bihorean de la începuturi până în contemporaneitate”

Organizația de cartier nr.1 a PNL Oradea are bucuria de a anunța că luni, 16 ianuarie 2012, ora 19, în amfiteatrul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” din Oradea, va avea loc conferința: „Liberalismul bihorean de la începuturi până în contemporaneitate”.

Manifestarea își propune să facă o scurtă incursiune în istoria Partidului Național Liberal din Bihor, pornind de la începuturile organizării partidului în județ până în zilele noastre.
Conferința va încerca să dea răspunsuri concrete la mai multe întrebări legate de trecutul, mai puțin cunoscut publicului larg, al Partidului Național Liberal din Bihor. Demersul are drept scop consolidarea identității, valorilor și modelelor liberale bihorene în plan local. Moderatorul conferinței va fi subsemnatul, în calitate de președinte al Organizației de cartier nr.1 a PNL Oradea, gazda evenimentului. În cadrul manifestării vor fi prezentate trei materiale:
1. „Începuturile liberalismului din Bihor” - de prof. univ. dr. Antonio Faur
2. „Aspecte ale liberalismului bihorean de după 1989” - de avocat Mircea Mălan
3.„Liberalismul bihorean în ultimii 10 ani” - de președintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.
La conferință și-au confirmat prezența și alți membri ai organizației județene și ai celei municipale. La finalul prezentărilor vor fi adresate întrebări și vor avea loc discuții libere atât pe temele susținute cât și cu ocazia aniversării a 22 de ani de la reînființarea Partidului Național Liberal.
Adrian Dume, președinte al Organizației de cartier nr.1 a PNL Oradea

Trimite email

vineri, 7 august 2020