Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

FEN suspendă temporar protestele

Începând de joi, 22 noiembrie

FEN suspendă temporar protestele

În urma analizei realizate, și ca urmare a înregistrării Contractului Colectiv de Muncă la Nivel de Ramură Învățământ, care reprezintă o primă victorie a demersului nostru, dar și din cauza campaniei electorale, Federația Educației Naționale a decis suspendarea pentru moment a protestelor începând cu ziua de joi, 22 noiembrie. Hotărârea FEN a fost luată și din cauza tendințelor executivului de a cataloga protestul nostru ca o acțiune politică.

Mulțumim tuturor colegilor care au participat la acțiunile de protest pentru determinarea pe care au manifestat-o în rezolvarea problemelor cu care se confruntă învățământul românesc și salariații acestuia.
Nu dorim, de asemenea, să ne lăsăm antrenați de atitudinea imatură și iresponsabilă a ministrului Cristian Adomniței care continuă să sfideze normele și obligațiile legale în maniera specifică executivului din care face parte. În condițiile în care Guvernul României nu va răspunde pozitiv la revendicările noastre după alegerile europene și referendumul de la sfârșitul săptămânii, vom fi obligați să recurgem din nou la proteste, poate chiar mai dure. Totul însă va depinde de dorința salariaților.
Constantin CIOSU, secretar general FEN

Trimite email

joi, 12 decembrie 2019