Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiectul „Micul șahist” a ajuns la etapa a III-a

Șah pe „pâine”

Proiectul „Micul șahist” a ajuns la etapa a III-a

Proiectul „Micul șahist”, organizat de Școala cu clasele I-VIII „Ion Bogdan” Oradea (reprezentată de prof. Surlă Ioan Corneliu) - structura Școlii cu clasele I-VIII nr.11 și Școala cu clasele I-VIII Mihai Bravu (reprezentată de prof. Micle Monica), a ajuns la etapa a III-a.

La turneu au participat elevi de la școlile din Mihai Bravu, Școala nr. 11 - structura „Ion Bogdan”, Școala „Dacia” etc.
Campionatul claselor a IV-a a fost open și elevii școlilor au avut participare nelimitată. Până în prezent au participat peste 60 de elevi; la fiecare etapă au fost întocmite clasamente generale. Arbitrajul a fost asigurat de către dl Mile Ioan și prof. Surlă Ioan Corneliu.
Etapa I, din 10 decembrie 2011, organizată la Oradea, la Școala cu clasele I-VIII nr. 11 (director - prof. Adelina Iacob) a avut următorii câștigători:
1. Bradea Andreea
2. Omuț Gyulia
3. Junc Eusebiu
La etapa a II-a, din 21 ianuarie 2012, organizată la Școala „Ion Bogdan”, au câștigat:
1. Iancu Paul
2. Chichineșdi Fibia
3. Anca Adrian
La etapa a III-a, din 4 februarie 2012, organizată la Școala din Mihai Bravu (director - prof. Silvia Raț), pe podium au urcat:
1.Macarie Alexandru - locul I (Școala cu clasele I-VIII nr. 11)
2.Junc Eusebiu - locul II (Școala cu clasele I-VIII „Ion Bogdan”)
3.Anca Adriana - locul III (Școala din Mihai Bravu).
Optic Visaje Art (prin dna ec. Laurențiu Raluca) a acordat diplome și premii în vouchere în valoare de peste 1.500 lei, gest din ce în ce mai rar printre sponsori. Astfel, atât cadrele didactice, cât și beneficiarii și părinții lor le mulțumesc sponsorilor pentru gestul lor extraordinar! (I.C.S.)

Trimite email

smbt, 24 august 2019