Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Cuvintele care fac minuni ...” sau Campania schimbării de atitudine

O surpiză pentru Sebastian

„Cuvintele care fac minuni ...” sau Campania schimbării de atitudine

Să scriem un mesaj nu ne costă nimic, dar textul mesajului poate schimba oamenii în așa măsură încât să poată readuce speranța.

Sebastian Iftimi, pe 23 februarie, va împlini 26 de ani, dar, din păcate, bucuria trecerii la o nouă vârstă va fi umbrită de chinul bolii care îl pune la grea încercare.
Pe 21 decembrie 2011, doctorul Andrei Cucuianu, de la Institutul Oncologic „Ion Chiricuța” din Cluj-Napoca, într-un referat, l-a diagnosticat pe Sebastian cu anemie aplastică severă. I-a fost făcut un tratament la care pacientul orădean a reacționat foarte bine, dar rezultatul a fost emisie parțială și nu totală bolii.
Nu vă cerem bani, ci vă cerem ajutorul omenesc, simplu, de a lăsa un mesaj de încurajare, prin care să îi arătăm acestui tânăr de 26 de ani că suntem alături de el. 
Dorim ca, din multitudinea de mesaje, să rezulte un mesaj comun, o rugăciune și o dovadă pe care să o prezentăm tuturor, dar mai ales lui Sebastian.
Este momentul să nu mai fim solitari, ci să fim solidari! Astăzi, și tu poți salva o viață!
Nu abandona acest mail fără a-i trimite lui Sebastian Iftimi un mesaj de încurajare: cazumanitarsebastianiftimi@gmail.com

Trimite email

miercuri, 11 decembrie 2019