Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ligia purta iubirea „Amicilor”

Ieri, la C.N. „Mihai Eminescu”

Ligia purta iubirea „Amicilor”

La un stand cu suveniruri de iubire, aveam să o descoperim, ieri (marți, 14 februarie 2012) pe Ligia Bot, pe care o confundasem cu o puștioaică de clasa a IX-a sau a X-a de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Și aceasta din pricină că standul Ligiei se afla în imediata apropiere a standului consilierilor elevi eminescieni, iar vârsta pe care o afișează Ligia nu trădează vârsta ei înscrisă în cartea de identitate. Surprinzător și încântător, Ligia e mămica unui băiețel de 4 ani (Mark) de la Grădinița nr. 10 (structura Grădiniței nr. 36). În calitatea sa de voluntar al Fundației „People to People” – Centrul „Amicii”, Ligia e mereu prezentă în școli, la evenimentele majore, de Crăciun, de Sfântul Valentin..., unde comercializează produsele „Amicilor” (candele pictate manual de copiii cu dizabilități din cadrul centrului „Amicii”, cutiuțe pentru păstrarea bijuteriilor, dar și bijuterii, brățări, lănțișoare, cerceluși, mini albume foto, tablouri pictate manual, folosind tehnica șervețelului, felicitări și multe jucării din pluș. Prima care și-a ales o girafă din pluș a fost Roxana din XII D. Ea va dărui „valentina” lui Ionuț, în semn de prețuire a iubirii reciproce...
Să mai spunem că produsele „Amicilor” mai ajung să fie expuse cu ajutorul Ligiei și pe la Celestica, ERA Shopping Park, ASCO..., tot cu ocazia unor evenimente fericite! (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Ligia purta iubirea „Amicilor”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020