Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ziua prieteniei pentru elevii clasei a III-a C

14 februarie

Ziua prieteniei pentru elevii clasei a III-a C

Așa după cum și-au propus încă din clasa întâi, ziua de 14 februarie a devenit pentru elevii dnei profesor Monica Toader, de la Eco Școala „Avram Iancu” din Oradea, Ziua prieteniei.

Prin urmare, marți, 14 februarie 2012,  ei au sărbătorit Ziua prieteniei pentru a treia oară, consecutiv, fiind în clasa a III-a. În acest an, pentru motoul zilei a fost ales un citat din Aristotel: „Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpânește toate bunurile lumii”.
De ziua lor, școlarilor li s-a dat voie să înlocuiască uniforma cu îmbrăcăminte adecvată, de culoare roșie sau roz, simbol al prieteniei care îi leagă pe cei 27 de copii din clasa a III-a C.
În ton cu ceea ce urma să se întâmple după orele de curs, toți elevii (dar și doamna învățătoare) și-au confecționat ștampile cu inimioare. Potrivit tradiției, și de această dată, și-au pregătit unii altora mici atenții (perechile fiind stabilite prin tragere la sorți).
În atelierele de creație
La încheierea cursurilor, după ora 13.00, copiii au participat la câteva ateliere de creație, unde au realizat felicitări (cu tema „Prietenia”) pentru cei dragi din familie, au colorat mandale sub formă de inimioare, cu care au pavoazat ușa de la intrarea în sala de clasă; au compus versuri despre clasa lor, despre evenimentul sărbătorit și despre ei ca școlari; au confecționat inimioare din material textil pe care le-au umplut cu vată.
 La final, sărbătoriții au avut parte de un moment dulce (prăjiturele sub formă de inimioare), de baloane (tot sub formă de inimioare) și de dans...
„Mulțumim părinților care ne-au ajutat ca ziua de 14 februarie să devină pentru noi o sărbătoare a prieteniei. Þinând cont de părerea elevilor mei și fiind de acord cu ei („că sărbătoarea din acest an a fost mult mai reușită decât anul trecut”), ne propunem ca la anul să fie și mai atractivă, numai sănătoși să fim cu toții”, a conchis doamna învățătoare, prof. Monica Toader. (Ovi Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Ziua prieteniei pentru elevii clasei a III-a C.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 21 august 2019