Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ne-am dat cu sania la … Vârtop!

Luminița, chiar ai reușit să ne stârnești... invidia!

Ne-am dat cu sania la … Vârtop!

În 28 ianuarie 2012, corul Școlii cu clasele I-VIII nr. 16 din Oradea a făcut o mini excursie la Vârtop.

La ora 7.00, 42 de elevi însoțiți de șase adulți, printre care s-au numărat și doamnele profesoare Lukács Annamaria, Bîdiliță Florina, Bulc Anca și Roman Violeta, am pornit din fața școlii, îmbarcați într-un autocar, către pârtia de la Vârtop.
Cu toate că drumul a fost lung, pe noi nu ne-a afectat cu nimic, pentru că am început să cântăm, să jucăm cărți ori  schimbam numere de telefon.
Când am ajuns la destinație, cu toții eram foarte fericiți, deoarece era multă zăpadă, iar vremea era frumoasă. Ajunși pe pârtie, unii și-au închiriat sănii, după care am pornit cu toții la săniuș.
  Ce repede trece timpul când ești fericit! Nici nu am sesizat cum s-au scurs clipele trăite la maximum, numai ce ne-am pomenit că trebuie să facem cale întoarsă. La ora 15.00, ne-am îmbarcat și am pornit spre casă. În timp ce autocarul cobora, am început să luăm interviuri, atât elevilor, cât și profesorilor. Să aflăm câteva opinii exprimate la cald:
„Mă bucur că am avut ocazia să petrec o zi minunată la Vârtop, alături de câțiva dintre profesorii și elevii școlii noastre. Sper ca și pe viitor să avem parte de excursii la fel de frumoase!” (dra prof. Roman Violeta)
„Excursia a fost magnifică pentru că v-am văzut fericiți și că l-am spălat pe Nelu. Sunteți superbi în excursie!” (dna prof. Bulc Anca)
„Asemenea excursii trebuie să se organizeze mai des, deoarece favorizează legarea unor prietenii durabile”. (dna prof. Florina Bîdiliță)
În tabăra celor mici, toți elevii au recunoscut că excursia a fost foarte frumoasă, dar ar fi fost și mai reușită dacă stăteam două zile. (Luminița Băbălai)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Ne-am dat cu sania la … Vârtop!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019