Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Balul Dragobetelui la Restaurantul Palazzo

Cluburile studențești liberale din Oradea au organizat

Balul Dragobetelui la Restaurantul Palazzo

Dragobetele reprezintă una dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului român.

Obiceiul este preluat de la vechii daci, unde Dragobetele era un pețitor și un naș al animalelor, astfel românii au transfigurat Dragobetele în protectorul iubirii celor care se întâlnesc în ziua de Dragobete, iubire ce ține tot anul.
Pentru cluburile studențești liberale din Oradea, această zi importantă nu putea trece neobservată. Pentru a sărbători Ziua iubirii, cluburile studențești liberale din Oradea au organizat Balul Dragobetelui, eveniment special ce a fost susținut la Restaurantul Palazzo.
Începând cu ora 18, îndrăgostiții s-au adunat la Balul Dragobetelui, aflat la ediția a V-a. Pentru cuplurile prezente, această seară a fost una cu adevărat specială și romantică.
Ca și în anii precedenți, s-a organizat un concurs la care au participat cinci perechi curajoase. Perechile participante au avut parte de probe supriză, declarație de dragoste cu heliu, iar la final au fost răsplătiți cu premii pe măsură. În restul serii, participanții la eveniment au avut parte de muzică bună și dans. S-au oficializat căsătorii pentru o zi. De oficierea căsătoriilor s-a ocupat „ofițerul de stare civilă” (dl președinte) Andreas Pop, care le-a înmânat tinerilor certificate de căsătorie valabile pentru o zi. (A. P.)

Trimite email

marţi, 26 mai 2020