Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Încălzește-te cu CE!”

Un februarie fierbinte

„Încălzește-te cu CE!”

Consilii ale elevilor există în toate școlile. În foarte multe cazuri însă ele nu funcționează doar pe „hârtie”, la început de mandat și la ora bilanțului, ci ele există cu adevărat, trăiesc prin membrii săi, prin inițiativele proprii, fără a-i copia pe alții, iar profesorii coordonatori le sunt aproape, îi ajută și îi îndrăgesc pentru spiritul lor efervescent.

Un asemenea consiliu al elevilor, care funcționează la turație maximă, este cel de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Oradea.
Regretăm nespus că nu am reușit să ajungem ieri (luni, 27 februarie 2012) la ora declanșării acțiunii „Încălzește-te cu CE!”, dar Mark, Dominic, Andrei, Carla, Alexandra, Denisa, Oana -1 și Oana -2, Ioana... au fost pe fază!
Ce s-a întâmplat, de fapt? Cum s-a gândit Mark (președintele Consiliului elevilor) să-i încălzească pe eminescieni... Nicidecum cu vorbe dulci, cu promisiuni și cu mesaje gen Sf. Valentin sau Dragobete. A trecut 14 februarie, a trecut și 24 februarie, iar în 27 februarie, Mark și ai săi vrednici consilieri au venit în fața colegilor eminescieni cu 50 de litri de ceai cald, cu șase platouri cu prăjituri și cu 140 de porții de hamburger, produse oferite, cu generozitate (gratuit) de  Borostyan Catering - prima firmă de catering din Oradea, care de 10 ani livrează produse de catering în Oradea și nu numai, la peste 500 de evenimente, meniuri proaspete și gustoase pentru mese festive: nunți, botezuri, recepții, conferințe...
Vă puteți imagina cam ce s-a întâmplat ieri la fața locului?
„Triunghiul (b)ermudelor”, acolo unde se întâmplă minuni de ceva vreme la „Mihai Eminescu”, a devenit un spațiu tot mai căutat și îndrăgit de eminescieni, pentru că echipa lui Mark găsește mereu surprize-surprize cu care să-i bucure pe liceeni!
Mulțumiri doamnei Margareta!
„E tot mai greu să găsești astăzi oameni care să te ajute fără să-i oferi ceva la (în) schimb. Noi am găsit și ne simțim bucuroși...” îmi spunea ieri, în pauza mare, Mark, președintele CE.
„Þinem să-i mulțumim doamnei Margareta Ferencz (administratorul firmei Borostyan Catering”) pentru gestul deosebit al domniei sale de a ne oferi (gratuit) 140 de hamburger, șase platouri cu prăjituri și 50 de litri de ceai de fructe, în cadrul acțiunii „Încălzește-te cu CE”, derulate de Consiliul elevilor din colegiul nostru.
Doamna Margareta, și Lilly ține să vă mulțumească! (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Încălzește-te cu CE!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 23 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!