Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Vestitorii primăverii la Drăgănești

„Primăvară, bun venit în zăvoiul înverzit!”

Vestitorii primăverii la Drăgănești

Deși primăvara se face mai greu simțită în depresiunea Beiușului, cei mici au adus un strop de căldură la Primăria Drăgănești.

În cadrul proiectului „Primăvară, bun venit în zăvoiul înverzit!”, 24 de pitici voinici de la Grădiniță (grupa combinată „Fluturașii”) și de la Școala cu clasele I-IV din Șebiș, îndrumați de prof. Ioana Gudiu și Ioana Laza, au expus mărțișoarele realizate de ei la sediul Primăriei Drăgănești.
Venisajul expoziției a avut loc joi, chiar de ziua Mărțișorului, cu participarea părinților copiilor, a angajaților instituției și a cadrelor didactice din comună. Cu toții s-au arătat încântați de lucrările micilor artiști, realizate din hârtie colorată, cocă, scoici și diverse materiale reciclabile prin tehnica quilling.
„Am dorit să îi inițiem pe copii în arta frumosului și să-i îndemnăm să devină mici ecologiști, folosind diverse materiale reciclabile pentru realizarea mărțișoarelor”, susține prof. Ioana Gudui.
Chiar și domnul primar Gheorghe Bogdan avea să se declare „impresionat de ce au putut realiza acești copii deosebiți, iar pentru acest lucru, doresc să-i felicit, dar și pe toate cadrele didactice implicate în realizarea expoziției”. (Ioana Laza)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Vestitorii primăverii la Drăgănești.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019