Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Decernarea Diplomelor de onoare unor personalități feminine care s-au remarcat în activități profesionale și comunitare

Marți, la C.J. Bihor, diplome și lalele

Decernarea Diplomelor de onoare unor personalități feminine care s-au remarcat în activități profesionale și comunitare

Consiliul Județean Bihor și Uniunea Femeilor Bihor - Oradea au organizat marți (6 martie 2012), în sala de ședințe a Consiliului Județean Bihor o manifestare de apreciere a „personalităților feminine care s-au remarcat în activități profesionale și comunitare”, așa după cum a ținut să sublinieze organizatorul principal, dna ing. Miorița Săteanu, cea care a pregătit diplomele de onoare...

Președintele Uniunii Femeilor le-a completat, iar președintele Consiliului Județean Bihor, dl Radu Þârle, le-a înmânat, alături de câte o lalea (apolitică).
În deschidere, dl președinte Radu Þârle a avut un discurs menit să sensibilizeze asistența feminină sărbătorită, apreciind meritele, calitățile și atributele sexului frumos, demne de admirație și iubire, între care MAMA ocupă locul central - pentru care „munca nu se termină niciodată”. Dl președinte a vorbit despre rolul deosebit pe care îl are femeia în societate, și pe care și-l asumă cu seriozitate, responsabilitate și profesionalism. Poate și de aceea, sub mandatul domniei sale, în Consiliul Județean Bihor, în funcții înalte, de răspundere, majoritatea sunt femei, iar în premieră, secretarul C.J. Bihor este tot o femeie, dna Carmen Soltănel. Dl președinte a îndemnat doamnele să se implice tot mai mult în proiecte, ca un remediu și o provocare, ca o evitare sau o combatere a bolii secolului XXI, până la urmă, care este singurătatea.
„Sărut mâna și tot respectul!”
Cu acest salut și-a încheiat dl președinte intervenția.
Doamna Hortenzia Belicciu a înmânat mărțișoare făcute de domnia sa, iar vorbitorii (între care dna Lia Pop, Carmen Soltănel, Simona Muțiu...) au elogiat femeia, subliniind omniprezența sa în toate domeniile importante ale vieții sociale, rolul său hotărâtor în familie, în creșterea și educarea copiilor.
Momentul artistic a fost oferit sărbătoritelor de către membrii Corului „Traian Moșoiu”... (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Decernarea Diplomelor de onoare unor personalități feminine care s-au remarcat în activități profesionale și comunitare.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 6 august 2020

Poza zilei

La mulți ani, Alexandru!

Astăzi, joi, 6 august 2020, Alexandru împlinește 8 ani.
La mulți ani, Alexandru!
Poza e făcută într-un loc care îți va stârni amintiri frumoase, cu siguranță.
Noi, toți, te iubim și te îmbrățișăm de la distanță...
de la mii de kilometri, de peste mări și țări!