Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

8 Martie la Grădinița nr. 55

Un spectacol emoționant

8 Martie la Grădinița nr. 55

Data de 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii – a fost prilej de sărbătoare și la Grădinița nr. 55 din Oradea, unde echipa de educatoare aflate sub coordonarea doamnei director Popu Angela a încercat să ofere un spectacol emoționant mămicilor și bunicilor.

Practic, manifestarea a cuprins patru activități distincte realizate de copiii de la patru grupe diferite. Activitățile au demarat începând cu ora 10.00 și s-au finalizat în jurul orei 17.00. Activitățile derulate la fiecare grupă au valorizat potențialul creativ și aptitudinile fiecărui copil, într-o manieră liberă, plăcută, relaxantă și flexibilă. Astfel, au fost folosite diferite tipuri de abordări, de la cele de interpretare până la cele de dezvoltare a aptitudinilor practice.
La grupa mijlocie (ed. Cardoș Mărioara și Vidican Mihaela) și la grupa mare (ed. Șipoș Natalia și Florescu Cornelia), cadrele didactice au adresat mamelor invitația de a participa la  o activitate demonstrativă, prilej cu care copiii nu doar că au arătat cunoștințele asimilate, ci au și demonstrat creativitatea și originalitatea în confecționarea unor  felicitări și atenții pentru mamele lor.
La grupa mijlocie – lb. engleză (ed.Ghiuro Natalia și Ruzsa Natalia), copiii și-au demonstrat talentul artistic într-o manieră autentică. Manifestarea prichindeilor a început printr-un scurt program de cântece și poezii – „Happy Mother’s Day!”, activitatea continuând cu preparea unui desert savuros (Raffaello) de către copii, alături de mamele lor. Programul a luat sfârșit cu invitația la dans adresată mamelor.
În grupa festiv împodobită, preșcolarii grupei mari pregătitoare – lb. engleză, coordonați de educatoarele Aldea Ioana și Filip Larisa le-au întâmpinat pe mame cu cântece și poezii.
La finalul programelor derulate, micuții s-au arătat mulțumiți de darurile oferite mamelor, iar în lacrimile de fericire din ochii invitatelor se putea citi aprecierea.
(Ghiuro  Natalia, Ruzsa Natalia)

Trimite email

duminică, 27 septembrie 2020

Poza zilei

Noi votăm cu Daria!

Astăzi, 27 septembrie 2020, în ziua alegerilor locale, când toți cei mari, adulții, se pregătesc să meargă la vot pentru a-și alege candidații care să-i reprezinte, noi, cei mici, o votăm pe colega și prietena noastră Daria Creț, de la Școala Gimnazială ,,Dacia", și o felicităm!
De ce?
Pentru media generală 10 pe care a obținut-o la examenul național din vară, la Evaluarea Națională!
Ne-am mândrit cu ea, când am văzut-o între cei 19 absolvenți de 10 ai Bihorului (cinci la Bacalaureat și 14 la Evaluarea Națională)!
Colegii, prietenii și doamna învățătoare