Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

În vizită la Auto Bara &Co

Alege-ți drumul!

În vizită la Auto Bara &Co

În cadrului programului de orientare școlară „Alege-ți drumul!”, privind posibilitatea continuării studiilor la școala profesională, marți, 13 martie 2012, elevii clasei a IX-a E de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Oradea, însoțiți de dirigintele lor, doamna profesor ing. Steluța Angheluș, au efectuat o vizită la Auto Bara &Co.

Elevii au primit informații de la dna Ioana Onciu, manager Marketing Service & Calitate. Dorind să afle mai multe lucruri legate de o posibilă carieră în domeniu, elevii s-au interesat de posibilitatea efectuării practicii în producție la această firmă și dacă vor putea fi angajați înainte de 18 ani.
În atelierele de reparații „Dacia” și „Renault”
În partea a doua a vizitei, elevii au luat pulsul din atelierele de reparații ale firmei, la reprezentanța „Dacia” și la „Renault”. La plecare, au primit pliante privind activitățile în cadrul atelierelor.
Pentru săptămâna viitoare, doamna dirigintă a programat o ședință cu părinții la care se vor discuta opțiunile elevilor și oportunitatea de a urma școala profesională, specializarea mecanic auto. (A. S.)

Trimite email

duminică, 15 decembrie 2019

Poza zilei

Radio ZU transmite LIVE din Piața Unirii

Timp de 7 zile și 7 nopți, între 15-21 decembrie, Radio ZU se mută la Oradea
Radio ZU transmite LIVE din Piața Unirii, iar Oradea devine O.F.B. (orașul faptelor bune)!
,,Fii pe fază pentru că venim și cu muzică bună! Vrei să te apuci de pe acum de făcut fapte bune? Atunci aruncă o privire aici:" radiozu.ro/orasulfaptelorbune
Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă", Raluca Benavides, Emma Ștefan, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman", bine-ați venit la Oradea, și să vă simțiți ca acasă!
Suntem cu ochii pe voi!
Ovidiu Dan