Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Senatorul Cornel Popa cheamă pedagogiștii orădeni la solidaritate cu Vlad

Impresionat de gestul gojdiștilor,

Senatorul Cornel Popa cheamă pedagogiștii orădeni la solidaritate cu Vlad

Impresionat peste măsură de gestul gojdiștilor, senatorul Cornel Popa, fost absolvent al Liceului Pedagogic „Iosif Vulcan”, a avut ieri (miercuri, 21 martie 2012) inițiativa unei întâlniri de suflet cu alți foști pedagogiști în ideea solidarizării cu Vlad, elev al Colegiului Național „Iosif Vulcan”, care are nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă în Italia.

Gojdiștii, foștii colegi ai lui Vlad, împreună cu fosta dirigintă, prof. Raluca Balmoș, s-au dovedit foarte săritori și silitori, adunând în jurul lor întreg colegiul, dar și alți liceeni și copii din municipiul Oradea, organizând acel spectacol caritabil la Casa de Cultură a Sindicatelor. Or, acest gest l-a mișcat profund pe dl senator Cornel Popa care a venit la întâlnire cu plicul pregătit, cu indemnizația sa de senator pe o lună, dar și cu un plic din partea preotului din Pocola. Cu o altă ocazie și-a dăruit câștigul de pe o lună pentru dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență. Tatăl lui Vlad a mai primit plicuri, ieri, de la dna Marioara Gârba, soția dlui notar public Gârba Cornel și de la notarul public Popa Ioan...
„Important este ca tot mai mulți absolvenți pedagogiști să afle despre acest caz și să se miște rapid, să solidarizeze cu Vlad, pentru că am înțeles că e nevoie de o intervenție urgentă, a spus senatorul Cornel Popa. O să vorbesc și cu dl ministru (al Sănătății – n.n.), care este de-al nostru. O să mai vorbim și cu alții la București, să vedem ce putem face pentru Vlad”, a mai spus dl senator. Dna director Simona Martin s-a arătat bucuroasă, încântată de inițiativa fostului absolvent al liceului și de mobilizarea rapidă de ieri, fiind convinsă că tot mai mulți absolvenți pedagogiști vor solidariza cu Vlad.
Cei care doresc să-l ajute pe Vlad o pot face depunând bani în contul deschis de mama lui Vlad (dna Doina B.) la Raiffeisen Bank, cont în lei: RO45RZBR0000060012148736.
Orice sumă este bine primită, în numele omeniei, al prieteniei, iar bunul Dumnezeu să-i ajute lui Vlad să revină între colegi și prieteni, așa cum l-au cunoscut cu toții, ca un copil vioi, zâmbitor și plin de bunătate! (Ovidiu DAN)

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.