Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Câte o floare și un pic de culoare...

Tuturor mamelor din comuna Rieni

Câte o floare și un pic de culoare...

„O mamă e acea persoană care poate lua locul oricui, dar nu poate fi înlocuită cu nimeni” (Cardinal Mermillod)

Ziua de 8 Martie este recunoscută pe întreg Mapamondul ca sărbătoarea internațională a femeii. Luna martie este prima lună a primăverii când toată natura renaște și razele soarelui încep să mângâie ușor Pământul. Pură coincidență sau nu, în acestă lună se sărbătorește pe lângă mărțișor și ziua femeii, a mamelor.  Cuvântul „mama” este poate primul cuvânt pe care fiecare dintre noi l-a pronunțat. Se spune că, meseria de mamă este una dintre meseriile în urma cărora o femeie nu este niciodată premiată și nu ajunge niciodată la pensie, însă are parte de cele mai frumoase recompense de natură spirituală.
Joi, 8 martie 2012, la școlile și grădinițele din comuna Rieni s-au desfășurat programe artistice închinate acestei ființe deosebite din viața fiecăruia dintre noi, mama. Acestea au inclus cântece, poezii și scenete cu tematică specifică.
Mulțumim dnei director Liliana Balint pentru prezența la aceste activități, desfășurate într-o zi specială. Nu greșim spunând, că femeia este cea mai importantă ființă din lume, mamă și iubită, elemente fără de care întregul univers nu ar exista. (Ioana Chiorean)

Trimite email

mari, 18 iunie 2019