Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Să ne hrănim sănătos!

În săptămâna „Școala altfel”

Să ne hrănim sănătos!

În săptămana ,,Școala altfel”, la Școala cu clasele I-VIII Buntești, cadrele didactice coordonatoare de la clasele primare, în cadrul proiectului „Mișcarea – izvor de sănătate ” au organizat o activitate cu titlul „Să ne hrănim sănătos!”

Participanții la această activitate au fost: din partea Direcției de Sănătate Publică Bihor, punct fix Beiuș, asistent principal de igienă și sănătate publică, doamna Bar Camelia, elevii implicați în proiect, părinții acestora și conducerea școlii, reprezentată de doamna director, profesor Pirtea Viorica și domnul director adjunct, profesor Slev Gheorghe.
Activitatea s-a desfășurat în trei etape. O prezentare în power point susținută de doamna învățătoare Blaga Adriana. Li s-a prezentat copiilor importanța consumului zilnic de fructe și legume de culori diferite. În a doua etapă a activității, doamna învățătoare Ciciu Olimpia a organizat un concurs de ghicitori pe echipe despre fructe și legume.
La finalul activității, elevii au făcut o salată de fructe cu ajutorul părinților. Din delicioasa salată i-au servit pe colegii mai mici din clasele I și a II-a conduși de doamnele învățătoare Herman Georgeta și Mortan Aurelia. Munca le-a fost răsplătită cu diplome și o porție de fructe proaspete.
În continuare, doamna asistent principal de igienă și sănătate publică Bar Camelia  le-a explicat copiilor și părinților ce trebuie să facă pentru a preveni hepatita virală de tip A și măsurile de prevenție. A insistat asupra regulilor de igienă individuală. (Neli Farc)

Trimite email

miercuri, 21 august 2019