Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

În vizită la Banca Transilvania

Joi, în cadrul proiectului „CONTează pe educație”

În vizită la Banca Transilvania

Școala cu clasele I-VIII „Dacia” din Oradea (director, prof. dr. Florian Hava) și Banca Transilvania (director executiv - dna Lucia-Ana Pojoca) derulează, în premieră națională, proiectul „CONTează pe educație”.

Acest proiect este unul de educație financiară și antreprenorială pentru elevi și este finanțat de Fundația BURCASH, în parteneriat cu Banca Transilvania și Școala Internațională Cluj. Echipa de proiect are următoarea componență: prof. dr. Florian Hava – manager de proiect, prof. Diana Zlibuț și prof. Nicolina Mihuț – marketing, prof. Elena Platona – bancher, prof. Carmen Băican – secretar.
Cele patru case implicate în derularea proiectului – Casa bufnițelor și Casa vulturilor (de la ciclul primar – clasa a III-a B, prof. Diana Zlibuț) și cele două case de la gimnaziu: Casa All Stars și Casa New Generation, constituite la nivelul claselor a VII-a A și B, coordonate de prof. Nicolina Mihuț și Elena Platona, și-au propus joi (5 aprilie 2012) să viziteze sediul Băncii Transilvania de pe Bulevardul Dacia nr. 38-40.
În prima rundă au venit cei mici; ei au fost primiți de Eduard David (șef serviciu vânzări RETAIL) și conduși în sala de protocol, unde i-a așteptat cu mare drag directorul adjunct Melinda Birinyi, care s-a înteținut cu ei preț de câteva zeci de minute, timp în care a relaționat cu micii „bancheri” puși pe fapte mari, foarte ageri și bine informați, care s-au dovedit vrednici a dialoga cu un director de bancă. Doamna director Melinda i-a testat în fel și chip, dar a realizat că are în față niște parteneri demni de luat în seamă.
După ce s-au îndulcit și încărcat cu premii (dulciuri și pixuri), Edi i-a condus să viziteze departamentele instituției; cel mai „fierbinte” și mai mediatizat departament a fost cel al valutelor, unde copiii au zăbovit cel mai mult dorind să li se prezinte cât mai multe valute.
De la bancă, elevii dnei profesor Diana Zlibuț au pornit să viziteze Biroul Notarial Chindlea, situat alături.
În cea de-a doua rundă, Edi și doamna director Melinda Birinyi i-au primit pe gimnaziștii din a VII-a A și a VII-a B, însoțiți de prof. Nicolina Mihuț și Elena Platona. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze (66 de poze), accesați Galeria foto: În vizită la Banca Transilvania.    

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

smbt, 24 august 2019