Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

De la târg la ... gătit bograci!

În săptămâna „Școala altfel”

De la târg la ... gătit bograci!

Marți (3 aprilie 2012), în cadrul activităților programate în săptămâna „Școala altfel” la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea, s-a desfășurat târgul firmelor de exercițiu, la care au participat 10 firme din școală, iar clasele de la specializarea Alimenție publică s-au întrecut la gătit bograci, după cum aveam să aflăm de la directorul colegiului, dl prof. dr. Ruben Filimon.

„Fiecare cu specificul și specialitatea sa, firmele se întrec în prezentări, ca la un adevărat târg al firmelor de exercițiu, iar elevii din clasele de Alimentație publică participă la un concurs de gătit în aer liber, concurs de gătit bograci. La sfârșit, tot ei vor fi cei care vor devora produsele. Concursul de gătit este condus de maiștrii Nogradi Marta și Radu Florica, și coordonat de doamna profesoară Valeria Catona”.
Dacă la târg lumea se distra (dansa) pe muzică, la gătit bograci nu s-a dansat, dar se gusta mereu, iar la final, cu toții s-au înfruptat din gustoasele produse, cu toții fiind declarați câștigători. (Ov. Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: De la târg la ... gătit bograci!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 10 august 2020