Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cu daruri de Paște

Parteneriat Șc. „Avram Iancu, Grădi nr. 55

Cu daruri de Paște

Ca de fiecare dată, în pragul marilor sărbători, dar nu numai, școlarii de la Eco Școala „Avram Iancu”, Oradea și preșcolarii de la Grădinița nr. 55 (structura Grădiniței nr. 50) colaborează, derulând activități comune.

Înainte cu trei săptămâni de sărbătoarea învierii Domnului nostru Iisus Hristos, elevii clasei a III-a C le-au făcut o vizită preșcolarilor din grupa mijlocie și din grupa mare.
Cu această ocazie, elevii au dăruit celor mici, obiecte decorative realizate de ei, având ca temă Paștele. Au cântat câteva pricesne, apoi gazdele au prezentat un frumos cântec de primăvară. A urmat un dialog deschis între cei mari și cei mici, dirijat de doamnele profesoare (Monica Toader, Mihaela Vidican, Florescu Cornelia) despre ce și cum sărbătoresc creștinii de Paște. Bucuria a fost de ambele părți, când foștii preșcolari, acum elevi, și-au revăzut fostele doamne educatoare și fostele îngrijitoare.
Școlarii și preșcolarii vă doresc să aveți parte de un praznic fericit alături de cei dragi, iar învierea Mântuitorului nostru să vă aducă pace în suflete! (Dorina T.)

Trimite email

duminic, 25 august 2019