Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Pretestări Cambridge ESOL la Colegiul Tehnic „UNIREA”, Ștei

Inițiative bine primite

Pretestări Cambridge ESOL la Colegiul Tehnic „UNIREA”, Ștei

Colegiul Tehnic „UNIREA” din Ștei a organizat luni, 9 aprilie 2012, prima sesiune de pretestări gratuite ale examenelor Cambridge ESOL FCE și CAE.

La invitația domnului director Voicu Burta și cu sprijinul doamnelor profesoare Mihaela Baicu, Denisa Lucuța și Oana Morar, Centrul de Limbi Străine EUROLINGVA din Oradea a pus la dispoziția elevilor pretestările gratuite oferite de University of Cambridge ESOL Examinations. Aceste pretestări le oferă elevilor posibilitatea de a-și verifica abilitățile și cunoștințele de limba engleză în condiții reale de examen și îi familiarizează cu atmosfera, rigoarea și pretențiile testului. Subiectele și foile tipizate sunt venite direct de la Cambridge, acestea fiind retrimise universității britanice, unde vor fi evaluate și notate.
Domnul director Voicu Burta consideră că aceste pretestări gratuite sunt foarte binevenite, deoarece cunoștințele de limba engleza ale elevilor de la Colegiul Tehnic „UNIREA”, Ștei, sunt evaluate de către profesori ai prestigioasei universități britanice.
„Elevii noștri au așteptat cu nerăbdare prima pretestare Cambridge din școală. Copiii au optat atât pentru tipul de examinare FCE, cât și pentru CAE. Deși la final s-au simțit obosiți, ei au afirmat că această pretestare a reprezentat o bună oportunitate de a se familiariza cu acest tip de examen, iar strictețea lui i-a stimulat să fie mai serioși și mai responsabili,” ne-a spus doamna profesoară Denisa Lucuța. În completare, doamna profesoară Mihaela Baicu ne-a declarat ca „Pretestarea a oferit elevilor șansa de a cunoaște testele Cambridge. Aceste teste reprezintă o șansă în plus pentru viitorul elevilor școlii noastre”. De asemenea, doamna profesoară Oana Moraru consideră că „Pretestarea Cambridge desfășurată în cadrul școlii noastre este în primul rând o motivație în plus pentru elevii noștri de a se înscrie la aceste teste, sporindu-și astfel șansele de  obține în viitor niște job-uri pe care să le transforme în cariere de succes”.
După reușita acestei prime sesiuni de pretestări de la Colegiul Tehnic „UNIREA”, Ștei, doamna Ioana Pantor de la Centrul de Limbi Străine EUROLINGVA îi așteaptă pe toți doritorii la prima sesiune de examene Cambridge FCE și CAE organizată de EUROLINGVA în Oradea în 9 iunie 2012. (Denisa LUCUÞA)

Trimite email

joi, 6 august 2020

Poza zilei

La mulți ani, Alexandru!

Astăzi, joi, 6 august 2020, Alexandru împlinește 8 ani.
La mulți ani, Alexandru!
Poza e făcută într-un loc care îți va stârni amintiri frumoase, cu siguranță.
Noi, toți, te iubim și te îmbrățișăm de la distanță...
de la mii de kilometri, de peste mări și țări!