Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Un concurs karaoke pentru fiecare!

O activitate de succes în săptămâna „Școala altfel”

Un concurs karaoke pentru fiecare!

În săptămâna dedicată „Școlii altfel” la Școala cu clasele I-VIII din Buntești (în parteneriat cu Școala din Poieni de Jos) s-a organizat un concurs karaoke (de muzică ușoară în limbile: engleză, franceză și română).

Concursul a început cu un moment de reculegere ținut în memoria celei care a fost Whitney Houston, pe fundal derulându-se piesa „I will always love you”. După care, s-a cântat împreună, pe negativ, această piesă (tot in memoriam). Competiția s-a desfășurat după toate canoanele cunoscute, concurenții interpretând piesele alese, solo, în duet sau în grup, după cum s-au înscris. La competiție au asistat colegi ai concurenților, profesori și părinți.
„Mai cântăm și mâine?”
Competiția s-a bucurat de succes! La final, interpreții mai curajoși i-au întrebat pe organizatori dacă un asemenea concurs cu „lipici” ar putea continua și a doua zi... Răspunsul a venit prompt: „Da, dar nu a doua zi, ci la o dată care urmează să fie stabilită și comunicată în timp util”.
Felicitările pentru reușita manifestării le merită deopotrivă interpreții înscriși, organizatorii (Farc Neli-Romana, Pirtea Mirela, Bodean Ioana, Tocut Florin), dar și asistența, care s-a dovedit la înălțime, încurajând în permanență concurenții, ajutându-i să-și depășească emoțiile, complexele și dându-le motive de bucurie și dorință de afirmare. (Neli Farc)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Un concurs karaoke pentru fiecare!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 21 iulie 2019