Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ganoderma - planta revoluționară a tinereții

Vineri, la Expoesoterica

Ganoderma - planta revoluționară a tinereții

Ieri (joi, 6 decembrie 2007), la Casa de Cultură a Sindicatelor a debutat Expoesoterica, un eveniment desfășurat în premieră în Oradea.
Holul casei și sala mică sunt pline cu standuri, fiecare “bombardând” privitorul cu informații indite prin intermediul posterelor și pliantelor, produselor și articolelor naturale expuse, imaginilor video și audio...

Evenimentul întrunește expoziții, conferințe, consultații, demonstrații, tehnici de masaj, de relaxare, astrologie și mineralogie.
Organizatorii, Asociația Appel din România, în colaborare cu Asociația de Metafizică Geea Life și Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, prezintă în cadrul evenimentului leacuri, tehnici și tehnologii noi în sprijinul vieții.
Ganoderma - Panaceu Universal
Ieri, în sala workshop, John Boca, președintele Gano România, și prof. Daniela Mihalciac, reprezentant Gano, au susținut o conferință prin care au prezentat Ganoderma - Panaceu Universal, cu toate avantajele sale pentru o viață fizică sănătoasă și lungă, un spirit tânăr și creativ.
Astăzi, vineri, 7 decembrie, între orele 14.00 și 15.00, manifestările vor continua în aceleași circumstanțe, iar în sala workshop (de la etaj) va avea loc prezentarea video: Ganoderma ("regele plantelor") - planta revoluționară a tinereții.
Programul următoarelor două zile va cuprinde:
Sâmbătă, 8 decembrie, între orele 12.00 și 12.30 - Ganoterapia - metoda inedită de echilibrare, expune prof. Daniela Mihalciac (în sala de conferințe).
Duminică, 9 decembrie, între orele 13.00 și 14.00 - prezentarea produselor Gano (în sala workshop).
(Ovi & Daniela)
P.S. Pentru mai multe poze (41 de poze), accesați Galeria foto: Ganoderma - planta revoluționară a tinereții.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 28 septembrie 2020