Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Noua Republică și în Bihor

Senzațional

Noua Republică și în Bihor

Ne revine onoarea să vă informăm că Noua Republică se constituie și în Bihor, alături de celelalte 35 de organizații din țară, pornind de la o echipă entuziastă, definindu-și pe plan local identitatea și pregătind, începând cu această săptămână, o serie de acțiuni pentru o mai bună expunere publică și o recepționare corectă a mesajului său politic.

Noua Republică a apărut ca o mișcare exclusiv cetățenească,  în toamna anului 2011, inspirată de un „Crez politic” redactat de Mihail Neamțu, propagat imediat în mediul on-line cu un impact semnificativ. Pornind de la un set de valori comune, Noua Republică s-a transformat dintr-o mișcare civică într-un proiect politic de sine stătător, astfel încât constituirea Partidului Noua Republică până la finalul lunii următoare devine următorul pas firesc și necesar.
Ideile proaspete ale Noii Republici vizează mecanismele de stimulare a pieței muncii, încurajarea antreprenoriatului, reforma Statului în direcția unor instituții puternice și transparente, capabile să slujească cetățeanul, fără rigiditățile birocrației de astăzi. Pe plan intern, Noua Republică susține un cod etic propriu intransigent, filtre care să facă imposibilă transformarea sa într-una dintre structurile corupte pe care le vedem în jur, mecanisme capabile a impune bariere în calea oportuniștilor și a traseiștilor. Oamenii pe care i-a capacitat până acum în echipele proprii sunt cetățeni onești și responsabili, buni profesioniști cu cariere solide sau tineri entuziaști și implicați în viața cetății.
Dacă împărtășiți valori precum libertatea, pluralismul politic, responsabilitatea, competiția, munca onestă, cultura memoriei, morala creștină, respectul față de patrimoniul spiritual românesc sau dacă doriți să aflați mai multe despre noi, vă așteptăm cu toată deschiderea!
Pagina de internet:  www.nouarepublica.ro sau www.nrbihor.wordpress.com
Email: bihor@nouarepublica.ro
Contact: Rodica Ardelean, 0723-248354
 În vremuri de criză, pentru ca răul să triumfe, e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”. Edmund Burke
Cu stimă,
Noua Republică Bihor
18 Aprilie 2012

Trimite email

joi, 13 august 2020