Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La Școala din Ceica: „Toți suntem copiii Europei”

De Ziua Europei

La Școala din Ceica: „Toți suntem copiii Europei”

Ziua de 9 Mai, acest moment deosebit al istoriei noastre, a fost sărbătorită și la Școala cu clasele I-VIII din Ceica, de către elevii și cadrele didactice.

Îndrumați de dnele profesoare Delia Puștea și Simona Mihuț, micuții cetățeni europeni au pregătit un program educativ, intitulat „Toți suntem copiii Europei”, care a debutat cu o prezentare a unor informații generale despre Uniunea Europeană și cu o expoziție de desene realizate de elevii școlii.
Un interesant concurs de cultură generală „europeană”, urmat de intonarea Imnului Uniunii Europene a încheiat programul menit să sublinieze importanta faptului că Europa este și casa noastră. Un moment inedit și foarte apreciat de elevi a fost vizionarea unei prezentari PowerPoint despre tradiții și obiceiuri românești, versus tradiții și obiceiuri europene.
Elevii participanți s-au implicat cu toată dăruirea în activitate pentru ca echipele lor să fie la înălțime, iar eforturile lor au fost răsplătite din plin cu aplauze și diplome.
Scopurile principale ale activității au fost: constientizarea elevilor în legătură cu „unitatea în diversitate” a popoarelor europene și îmbogățirea cunoștințelor elevilor despre Uniunea Europeană. (Delia Puștea)

Trimite email

duminic, 18 august 2019