Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Un meci cu vedetele locale

De Ziua Liceului T. „Lucian Blaga”

Un meci cu vedetele locale

Miercuri, 9 mai 2012, de Ziua liceului, campionii Coca-Cola ai dlui prof. Cristian Ungur de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Oradea au fost onorați să joace, pe teren propriu, un amical cu vedetele locale, echipa de VIPuri a dlui Victor Mihalcea.

La meciul de miercuri, Victor a aliniat următorul „11”: Sebi Sava și Mitică Giura (portari), Cosmin Giura, Răzvan Giura, Viorel Vancea, Sorin Pop, Sandor Kulcsar și Ionuț Mihalcea, iar Victor a fost pe post de „Þopescu”, crainic sportiv.
Echipa vedetelor locale e mult mai mare, ea cuprinzând și multe alte nume: Dan Baba, Ioan Zare, Adi Anca, Cristi Luca, Nicușor Vașadi, Șerban Sere, Zoli Gellert, Gabi Viciu... și reputatul antrenor Emeric Ienei, care nu a putut onora meciul de miercuri, fiind plecat la București.
Victor Mihancea le reamintește profesorilor și directorilor de școli că echipa de VIPuri locale este dispusă să susțină, la cerere, meciuri amicale în școlile din municipiu, dar și din județ.
„Dorim să se știe că în demersul nostru, noi milităm pentru ca în toate școlile să se facă sport, educație fizică; noi luptăm împotriva alcoolului, tutunului și drogurilor, dar și împotriva violenței în școli, în familie și în întreaga comunitate”, a ținut să ne asigure cunoscutul și îndrăgitul om de televiziune, jurnalistul Victor Mihalcea.
Cei ce doresc să-l contacteze pe Victor pentru angajarea unor meciuri cu vedetele locale, o pot face la telefonul 0747/ 142.290. (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Un meci cu vedetele locale.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 10 august 2020