Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

În cadrul proiectului național „Biodiversitatea în imagini”

Alte activități desfășurate

În cadrul proiectului național „Biodiversitatea în imagini”

O activitate reușită în care au fost implicați elevii de la profilul de Protecția Mediului, desfășurată în cadrul proiectului, a avut loc în săptămâna „Școala altfel”;

aceasta a avut ca scop atragerea elevilor în activități de promovare a acțiunilor de protejare a mediului înconjurător, prin igienizarea malurilor Crișului Repede. Proiectul educațional se desfășoară în parteneriat, între Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” Oradea, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Oradea, Școala cu clasele I-VIII „Lucreția Suciu” Oradea, Liceul Teoretic „C.A. Rosetti” București, Colegiul Național „Inochenție Micu Klain” Blaj și Agenția pentru Protecția Mediului Bihor. Această activitate de igienizare a fost realizată simultan și de către partenerii noștri din București și Blaj.
Joi, 10 mai, în sala festivă a Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” Oradea, elevii îndrumați de prof. Maghiar Ramona – coordonator proiect și prof. Filip Marinela au participat la o altă activitate din cadrul proiectului, un concurs de rebus și integrame pe tema ECOLOGIA. La acest concurs,  denumit de elevii participanți eco-rebusuri, au participat 10 elevi, care, dând dovadă de ingeniozitate, au realizat rebusuri și integrame foarte interesante. Finaliștii acestui concurs au fost Lazăr Cristina din a XI-a F, Dărăban Daiana – a IX-a F și Popuțe Angelica – a XI-a F. (Ramona & Ovidiu)

Trimite email

marţi, 4 august 2020