Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Două locuri II și un loc III, la festival

S.P.A.P.F. „Avram Iancu” Oradea

Două locuri II și un loc III, la festival

În perioada 6 – 9 decembrie 2007, în localitatea Ochiuri, din județul Dâmbovița, s-a desfășurat Festivalul cultural-artistic al elevilor și studenților din instituțiile de învățământ ale MIRA la care au participat un număr de zece instituții de învățământ.

Din partea Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea a participat o delegație de nouă elevi și cinci cadre, condusă de doamna inspector de poliție Monica Bondar (care, împreună cu celelalte cadre permanente ale școlii noastre, s-a ocupat de selecționarea și pregătirea elevilor, materialelor și garderobei acestora). Delegația școlii noastre a concurat la următoarele categorii: recitare, umor, muzică folk, muzică ușoară și muzică populară.
Rezultatele obținute de elevii noștri sunt meritorii (având în vedere faptul că baza de selecție în acest an este mică, doar 60 de elevi, față de alte instituții cu efective mult mai numeroase sau față de anul precedent când în școală erau 400 de elevi). Astfel, delegația școlii a obținut locul II la secțiunea – muzică folk – prin George Mihai și Walter Korniey; locul II la secțiunea – muzică ușoară, prin Lucaci Anca-Nicoleta și locul III la secțiunea – muzică populară prin Lucaci Anca-Nicoleta. La finalul competiției, S.P.A.P.F. „Avram Iancu” Oradea a ocupat locul III în clasamentul general, în cadrul instituțiilor de învățământ din cadrul MIRA. În urma rezultatelor obținute, conducerea școlii a decis să recompenseze elevii participanți la acest acest festival pentru dăruirea și munca depusă. (Micheș Eugen)

Trimite email

smbt, 24 august 2019