Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

A răsunat ultimul sunet de clopoțel pentru clasele a XII-a și a XIII-a

Vineri, în Campusul economiștilor

A răsunat ultimul sunet de clopoțel pentru clasele a XII-a și a XIII-a

Vineri (25 mai 2012), ultimul sunet de clopoțel a adunat în campusul Colegiului Economic „Partenie Cosma” din Oradea circa 200 de absolvenți îmbrăcați festiv și purtând în mâni baloane colorate.

Colegii mai mici i-au petrecut și urmărit de la geamuri. Din prezidiu, cei doi directori (prof. ec. dr. Răzvan Vonea și prof. Florian Lele – director adjunct) le-au adresat sincere felicitări și urări. Gânduri dragi le-au fost adresate și de ceilalți membri ai prezidiului: Florina Ungur (șefa de promoție), dna Elena Gaja – președintele comitetului de părinți și Koteleș Maria – consilierul educativ. În cuvântul său, domnul director a făcut și un bilanț al principalelor realizări: „Ne-am străduit și-am reușit să cultivăm în rândul tinerilor valorile profunde ale cunoașterii, ale spriritualității naționale și universale, ale credinței și toleranței, ale colaborării și înțelegerii reciproce, într-o lume în care a face abstracție de ceilalți înseamnă a te autocondamna la izolare. Integrarea europeană a devenit pentru elevii Colegiului Economic „Partenie Cosma” o realitate. Amintim câteva din realizările colegiului nostru în acest an școlar: parteneriatele din cadrul programului european Comenius, cursuri de formare continuă, seminarii de contact, schimburile bilaterale dintre școli (schimbul cu liceul economic din Gyula, unde echipajul nostru, la concursul de gastronomie, a obținut un premiu special), participări ale firmelor de exercițiu la târgurile internaționale. Școala noastră a fost singura școală reprezentată din județul Bihor și din România la târgurile de la Bruxelles și New York, și depunerea a cinci proiecte europene în acest an școlar; cu puțin noroc și cu ajutorul lui Dumnezeu, în următorii ani școlari, elevii noștri vor reuși să facă practica de specialitate în unități hoteliere și de alimentație publică din țări din Uniunea Europeană...”
Iar domnul director adjunct, Florian Lele avea să ne prezinte, printre altele, performanța șefei de promoție, Florina Ungur, care din cele circa 140 de medii din toate semestrele celor patru ani, nu a avut decât o singură medie de 9, restul 10. (Ovidiu Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: A răsunat ultimul sunet de clopoțel pentru clasele a XII-a și a XIII-a.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 12 august 2020