Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Șuvoiul de apă” a inundat totul la Rieni

De 1 Iunie

„Șuvoiul de apă” a inundat totul la Rieni

Copilăria este șuvoiul de apă care izvorăște limpede și curat din adâncurile ființei și la care omenirea aleargă fără încetare să-și potolească setea idealurilor sale de dragoste, de bunătate, de frumusețe, de perfecțiune. (Francesco Orestano)

Ziua Copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea și familia noastră, de a aprecia și iubi, de a le prilejui, an de an, mare bucurie, o întâlnire fericită a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor atenții și cadouri, ci și prin participarea împreună la acțiuni și evenimente inedite, atractive pentru copii și aducătoare de amintiri și nostalgii pentru cei mari, care mai păstrează încă un crâmpei din sufletul lor de copil.
Vineri, 1 iunie 2012, cu ocazia Zilei Copilului, la școlile și grădinițele din comuna Rieni s-au desfășurat activități menite să sărbătorească copiii și afirmarea lor prin limbajul universal al artei: muzică, dans, creație plastică, menite să le dezvolte creativitatea. Astfel, au avut loc activități în aer liber, întreceri sportive, expoziții de desene, vizită la Biserica de lemn din Rieni, diverse jocuri și concursuri (de ghicitori, „ștafeta prieteniei”, „cel mai priceput bucătar-cofetar”). Copiii au participat cu entuziasm în descoperirea marilor semnificații ale Zilei Copilului; au interpretat corect și expresiv momentele artistice și-au afirmat talentul artistic la toate activitățile cultural-educative, motiv pentru care putem spune că, vineri, de Ziua lor, copiii au fost cu adevărat grozavi! (Ioana Chiorean)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Șuvoiul de apă” a inundat totul la Rieni.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 20 iunie 2019