Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Felicitări premianților clasei a VIII-a B!

Să luăm exemplu de la gimnaziști!

Felicitări premianților clasei a VIII-a B!

Elevii clasei a II-a B de la Colegiul Național „Iosif Vulcan” din Oradea au participat vineri (15 iunie 2012) la festivitatea de absolvire a claselor a VIII-a. Cu mult drag au pregătit baloane cu mesaje de felicitare pentru Gheran Alexandra, clasa a VIII-a B (șefa de promoție, cea care i-a vizitat cu activități pentru cercetași), pentru Maior Ana (surioara Roxanei Maior din clasa a II-a B) și pentru Sabău Dorian.

Clasa a VIII-a B (diriginte, prof. Tileagă Gheorghe) a încheiat anul școlar cu medii foarte bune, iar următorii elevi au fost premiați: Gheran Alexandra (premiul I - diplomă de merit - media 10, șefă de promoție), premiul al II-lea Lup Miruna - 9,82, premiul al III-lea Maior Anamaria - 9,79, mențiuni: Piț Corina, Sabău Dorian, Noje Bianca, Costea Alexandra, Moisa Bogdan, Nica Denisa și Þîrle Sefora. 
Festivitatea a fost urmărită cu mult interes și momentul final, când  baloanele colorate s-au înălțat spre cerul albastru...
Comentând festivitatea la care am participat, mulți elevi din clasa noastră și-au propus să muncească mai mult ca să ajungă și ei, când vor fi la gimnaziu, să fie premiați în fața întregii școli! (Maria Duma)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Felicitări premianților clasei a VIII-a B!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 10 august 2020