Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Premierea și serbarea elevilor din clasele I-VII

Joi , la C.N. „Mihai Eminescu”

Premierea și serbarea elevilor din clasele I-VII

Joi (21 iunie 2012), sala festivă a Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Oradea s-a umplut de părinți.

La ora adevărului, doamna director Maria Onița, învățătorii și profesorii diriginți ai claselor I-VII au evaluat munca de peste an și au împărțit zeci de premii și mențiuni, rezultatele obținute la învățătură, precum și premii câștigate cu mare trudă la olimpiade și concursuri școlare județene, naționale și internaționale.
„Pentru elevii din clasele I-VII ai colegiului nostru, vacanța mare aduce bucuria împlinirii unor dorințe pe care în septembrie 2011 vi le-ați propus: să învățați bine, să fiți cuminți, să aduceți bucurie părinților voștri.
Așa s-a și întâmplat. Prin rezultatele voastre la învățătură, deosebit de frumoase, puteți fi mulțumiți...”, a spus doamna director în deschiderea manifestării. Apoi cu ajutorul învățătorilor claselor s-a trecut la premierea elevilor din ciclul primar. Diplomele au fost înmânate, cu mici excepții de doamna director Maria Onița.
La clasa I step by step (înv. prof. Maria Câmpean și Simona Sere), premianți sunt aproape toți copiii, unii la română (medalie de aur și alte premii la Evaluarea în educație la limba și literatura română și la „Comper”): Izabella Foghiș, Raul-Andrei Vesa, Gabriela Mihai Alma, Adrian Darius Pure, Paul Nistor, Emanuel Ionuțiu, Raul Bancea, alții la Evaluarea în educație la matematică: Nuszer Robert, Iris Corodeanu, Alex Gabriel Joldoș, Andrei Gabriel Covaci, iar Adriana Tabita Bonca la „Cangurașul matematic”...
Premianții clasei a II-a step by step (înv. prof. Viorica Porumb și Maria Ciuta) au cules lauri de la Cangurașul în lumea poveștilor, cu calificativul excelent: Alexandra Maria Bogdan, Andreea Mocuța, Robert Darius Ungur, Raul Florin Oros, Bianca Andreea Constantin, Tarnok Vivien Vanessa; concursul național de evaluare în educație la limba și literatura română: Robert Ungur, Bianca Constantin, Tarnok Vivien; la evaluarea la matematică: Robert Ungur și Bianca Constantin; la Cangurașul matematic: Bianca Constantin și Kamuti Krisztian; cinci elevi cu 100 de puncte la Fii inteligent... la matematică: Bianca Constantin, Andreea Mocuța, Raul Oros, Pallagi Krisztian, Tarnok Vivien, echipa Fluturașilor la Media Kinder (Andreea Mocuța, Alexandra Bogdan, Casian Haita, Kamuti Krisztian și Raul Oros), dar și la alte concursuri...
Învățătoarele clasei a III-a (step by step), prof. Adriana Popa și Silvana Bistriceanu, și-au premiat elevii la finalul momentului artistic pe care l-au prezentat pe scenă, o excelentă lecție de istorie națională, cu tema „Strămoșii noștri”.
Cei mai titrați elevi ai clasei au adunat în portofoliu nenumărate premii, la Cangurașul matematician: Erik Vidican, Alexandra Chirla, Eli Pușcaș, Valentin Cristea; la Poveștile Cangurului: Damian Mălan, Alexandra Chirla; la comunicare.ortografie.ro – Andreea Bar; la Fii inteligent... la matematică: Erik Vidican, Cristian Vanța și Andreea Bar, iar Diana Pop la „Micii scriitori ai primăverii”.
La clasa a IV-a step by step (înv. prof. Lavinia Corodeanu și Mirela Bar), lista medaliaților (cu aur), la concursul de Evaluare în educație la limba și literatura română începe cu Cristina Șuta, și continuă cu Flavius Corodeanu, cu 100 de puncte la Fii inteligent... la matematică, Andrei Bar, Cynthia Maroșan, Balazs Rebecca, Denisa Crișan, Jessica Tanca, Cristian Caojdan, Roberto Birtea, Iris Mihai, Alexia Pașcalău, fiecare având premii la nenumărate alte concursuri: Cangurul matematic, Cangurașul în lumea basmelor, Piticot, Comper, Media Kinder, comunicare ortografie.ro, Voinicel.
Premiile la gimnaziu
La matematică, elevii dnei prof. Florica Chișcoci: Alexandra Pantiș din a VI-a A (premiul I și II, dar și mențiune la olimpiada de matematică la județ, la Istețimea minții și la „Cangurașul matematic”), iar Eduard Lucaci și Ioana Ardelean, din a V-a B, la baraj la etapa națională; Ștefan Turcuț (a V-a A), mențiune la Sclipirea minții (prof. Maria Marcu); Cezara Hulber din a VIII-a A, locul III la Olimpiada de info, etapa județeană (prof. Amelia Stoian); la engleză, Monica Hadade (a VII-a A), locul III la Cangurul lingvist (prof. Cornelia Dumitru); la muzică: Amalia Popa (a V-a A) – locul I la olimpiadă, etapa județeană, iar Sânziana Vrabie (din a VII-a B) – locul al II-lea (prof. Alina Vidican).
Sebarea a adus pe scenă artiști unu și unu!
Elevii ciclului primar și-au prezentat numerele din program pe clase, alături sau nu de învățătorii clasei, iar gimnaziștii au fost îndrumați de dra prof. de muzică Alina Vidican; ne-au încântat membrii corului claselor a V-a, solist Amalia Popa; din a VI-a, solist Beatrice Lollio (la pian) și grupul vocal; din a VII-a, Paulovics Attila (la pian) și grupul vocal al clasei a VII-a B cu imnul clasei, din nou Amalia Popa, cu două cântece, iar ultimii „artiști” ai colegiului s-au prezentat prin intermediul scurtmetrajului „Echo”, „prefațat” de dirigintele și coordonatorul lor, doamna profesor Daniela Duma. (Ovidiu Dan)
P.S. Pentru mai multe poze (99 de poze), accesați Galeria foto: Premierea și serbarea elevilor din clasele I-VII.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 9 decembrie 2019