Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Tabără didactică la Stâna de Vale

În perioada 18 - 22 iunie

Tabără didactică la Stâna de Vale

În ultima săptămână de școală, trei clase de elevi de la Colegiul Național „Iosif Vulcan” din Oradea - clasele I B (prof. Rodica Panti), a II-a B (prof. Maria Duma) și a II-a D (prof. Rodica Ghenț) - au participat la o tabără didactică la Stâna de Vale.

Responsabilitățile au fost stabilite din timp, fiecare elev pregătindu-se cu materiale și diplome pentru activitățile pe care le va conduce. Chiar de la plecare, responsabilii cu disciplina în autocar( Alex și Cassandra) au vegheat la distribuirea locurilor, la păstrarea disciplinei în timpul transportului.
Comisia de ordine și disciplină a taberei, formată din Iulia, Daria și Răzvan, a examinat și notat în fiecare zi ordinea din camere și a stabilit câștigătorii: camerele 2 și 8 la clasele a II-a și camera 6 la clasa I.
Gimnastica de înviorare a fost condusă de Cristina și Antonia.
Drumețiile zilnice au fost stabilite de Mara și Andreea, în colaborare cu doamnele profesoare. Cei mai buni excursioniști (Daria, Mihai, Alexandra și Rareș) au fost recompensați cu diplome.
Concursurile au fost foarte variate și bine pregătite, stârnind încântarea participanților. S-a desenat, s-au rezolvat fișe de lucru, s-au spus ghicitori, s-a pictat în vârful muntelui, panorama mirifică din fața lor. Întrecerile sportive și distractive dintre clase au stârnit multe zâmbete!
Cu mare nerăbdare au fost așteptate serile de dans, seara carnavalului și cea a concursului de Miss & Mister.
Focul de tabără din ultima seară a emoționat toți participanții, care au cântat și au dansat în jurul lui, dar s-au și întristat gândindu-se că a doua zi vor pleca acasă...(Maria Duma)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Tabără didactică la Stâna de Vale.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 9 august 2020