Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Miercuri, proba C și Matematica

Bacalaureatul și Evaluarea națională

Miercuri, proba C și Matematica

În ultima zi a probei de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală într-o limbă de circulație internațională (proba C), contând pentru sesiunea iunie-iulie a examenului național de bacalaureat, s-au prezentat 44.151 candidați.

Dintre aceștia, 6 au fost eliminați pentru tentative de fraudă.
Probele scrise ale examenului național de bacalaureat încep luni, 2 iulie, cu proba de limba și literatura română.
La ultima probă din cadrul Evaluării naționale la clasa a VIII-a - matematică - au participat 167.502 de elevi. Patru candidați au fost eliminați deoarece au fost surprinși în tentativa de a utiliza mijloace interzise de regulamentele în vigoare. Pentru 5 elevi din 4 județe a fost necesară folosirea subiectelor de rezervă pentru că aceștia au început proba la ora 13.30 ca urmare a unor dificultăți întâmpinate în deplasarea către centrele de examen.
Afișarea primelor rezultate este programată vineri, 29 iunie (până la ora 14.00). În aceeași zi, în intervalul orar 14.00-18.00 pot fi depuse contestațiile, care vor fi soluționate în zilele de 30 iunie și 1 iulie. Afișarea rezultatelor finale (după contestații) va avea loc în data de 2 iulie. (Biroul de presă)

Școala nr. 11 – centru de comunicare, centru de examen și centru de evaluare
Miercuri (27 iunie 2012), am luat pulsul Evaluării naționale la centrul constituit la Școala nr. 11 din Oradea, care este centru de comunicare, iar în cadrul Evaluării naționale, centru de examen, dar și centru de evaluare.
În Centrul de examen nr. 48, și-au susținut proba la matematică 133 de candidați (din cei 134 de absolvenți ai clasei a VIII-a): 110 de la Școala nr. 11, 15 candidați din 16 de la Școala „Ion Bogdan” (structura Școlii nr. 11), precum și opt candidați de la Școala cu clasele I-VIII „Iuhasz Gyula”, școală arondată la acest centru de evaluare.
Proba la matematică a decurs fără probleme la Centrul nr. 48, după cum aveam să aflăm de la președintele comisiei, dna Ramona Lucaciu (director adjunct al Școlii nr. 11), doar un singur absent. Comisia de examen a fost formată din: președinte – prof. Ramona Lucaciu, membri: Lovadi Margit, Alina Șaitoș, Marcela Faur și prof. Szakacs Eugen – persoana de contact.
Candidații au fost repartizați în nouă săli, dotate cu camere de supraveghere video, cu câte doi asistenți supraveghetori în fiecare sală și patru asistenți pe coridoare. (Ov. Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Miercuri, proba C și Matematica.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 23 august 2019