Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Din suflet pentru suflet

Parteneriat școlar

Din suflet pentru suflet

În cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (S.N.A.C.), Școala cu clasele I-VIII nr. 11 și Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 2 au încheiat un parteneriat școlar, intitulat “Din suflet pentru suflet”, cu acțiuni lunare.

“În așteptarea lui Moș Crăciun”
Activitatea de luni (17 decembrie 2007) de la centrul școlar a purtat genericul “În așteptarea lui Moș Crăciun”. Gazdele (elevii clasei I - înv. Ana Marc și Viorica Bondar, și a IV-a – înv. Ileana Andrica și Ana Pantea) au întins masa și au pregătit bucatele în așteptarea colindătorilor (partenerilor de proiect), elevi din clasele a II-a C (înv. Domnica Popa), a III-a D (înv. Cornelia Șil) și a IV-a E (înv. Angela Nuță).
“Prin aceste acțiuni, urmărim pe de o parte să contribuim la integrarea socială a copiilor cu cerințe educative speciale (CES), antrenându-i în activități interesante și atractive, alături de elevii din învățământul public, iar pe de altă parte, pe elevii noștri dorim să-i convingem de necesitatea implicării în acțiuni de voluntariat (“din suflet pentru suflet”), pentru dezvoltarea spiritului de inițiativă și a devotamentului pentru o cauză umanitară”, ne-a spus inst. Angela Nuță.
În pregătirea pachetelor (cu dulciuri, suc, jucării și hăinuțe), dascălii au fost ajutați de sponsori generoși, precum: Dorbob, Matros (dna Ecaterina Fitero) și Fundația “Dumbrava minunată” (dna Ana Lăcătuș), care merită toate laudele pentru gestul lor și produsele oferite. (Ov. D.)

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019