Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cetatea Oradea a fost „asediată” de cavaleri și domnițe...

În perioada 6-8 iulie 2012

Cetatea Oradea a fost „asediată” de cavaleri și domnițe...

Timp de trei zile (vineri, sâmbătă și duminică), cea de-a XII-a ediție a Serbărilor Cetății Oradea a adunat sute de orădeni dornici de a se relaxa, înfruntând arșița verii.

Iar organizatorii manifestărilor le-au oferit de toate: muzică pentru toate gusturile, cavaleri și domnițe, într-un regal medieval, meșteșuguri tradiționale, piese de teatru, expoziții, lansare de carte, concurs de tir cu arcul tradițional, plimbări cu trăsura, concert folcloric și jonglerii cu foc..., toate condimentate cu mici, bere și grătare, după buzunar și gust!
Pe scena serbărilor au evoluat trupe îndrăgite, prezentate de Mihai Dacin, moderatorul și animatorul consacrat al serbărilor, susținut din „umbră” de prietenul său, dl director Flavius Bunoiu.
Cadrul oferit de cetate, ținutele actorilor și artiștilor au dat parfumul medieval și atmosfera de epocă, întronată de cavaleri și domnițe. Trupa Ad-Hoc și-a sărbătorit aniversarea celor trei anișori pe scenă, în aplauzele orădenilor; Alexandrina, doamna Iuliana și vrăjitorul chitarist și vocalist Florian Chelu ne-au oferit sonete și alte nestemate, în mai multe limbi, iar ultimul cuvânt l-a avut îndrăgita formație Compact. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Cetatea Oradea a fost „asediată” de cavaleri și domnițe...

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 21 septembrie 2020

Poza zilei

Ești pasionat de muzică?

Ești pasionat de muzică și vrei să faci primii pași în cariera ta?
Perfect!
Noi suntem în căutarea unui VOCAL COACH ASSISTANT.
Așadar, nu rata ocazia de a face parte din echipa Enjoy Music!