Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Europa, mai aproape de Consiliul Elevilor!

Sibienii – în Europa

Europa, mai aproape de Consiliul Elevilor!

Proiectul național „Europa, mai aproape de C.N.E!” se adresează tuturor elevilor de liceu din România și își propune să promoveze spiritul și valorile europene în cotextul dezvoltării societății și sistemului educațional din România.

Proiectul se desfășoară la inițiativa a doi seniori ai Consiliului Elevilor, în parteneriat cu cabinetul europarlamentarului Norica Nicolai. Cele mai creative campanii de promovare vor fi premiate cu o excursie la sediul Parlamentului European de la Bruxelles!
Echipele sunt formate din elevi de liceu, unul din membri făcând parte din Consiliul Elevilor. Competiția se desfășoară în perioada 2 aprilie – 25 mai 2012.
În prezent, proiectul național se află în etapa finală, cea de evaluare a rapoartelor de activitate. Din cele 27 de echipe din întreaga țară care s-au înscris în competiție, 14 au fost selectate în a doua etapă a concursului, pe baza planuri de acțiune propuse, implementându-se în perioada 3-13 mai 2012.
Inițiativele elevilor au avut un succes răsunător la nivelul comunităților locale din care fac parte, pliându-se pe interesele elevilor și răspunzând nevoilor lor.
Pe data de 25 mai, pe site-ul oficial al competiției, www.europacne.ro, vor fi anunțați câștigătorii.
(Călin Cociș & Georgiana Epure)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Europa, mai aproape de Consiliul Elevilor!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 12 august 2020