Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Încă un succes pentru C.J.E. Sibiu

„Sibiu pentru comunitate” - ediția a II-a

Încă un succes pentru C.J.E. Sibiu

Consiliul Județean al Elevilor Sibiu a organizat duminică, 15 iulie 2012, în centrul istoric al orașului Sibiu cea de a II-a ediție a evenimentului „Sibiu pentru comunitate” care și anul acesta s-a bucurat de intensa participare a cetățenilor, turiștilor și de implicarea activă a celor peste 50 de voluntari.

Acțiunea a început  cu un concurs de orientare turistică (Treasurehunt), la care au participat opt echipe formate din câte două persoane. Participanții au urmat indicile și au îndeplinit toate probele de la fiecare check-point, pe traseul Piața Mare – Parcul „Sub Arini”. Fie că au trebuit să se răcorească în apele fântânelor arteziene sau să mimeze, să joace fotbal sau să dezlege „cuvinte încrucișate”, toate echipele au ajuns la finish line. Primele trei cele mai rapide echipe au fost premiate cu abonamente gratuite la Bowling, memory stick-uri sau boxe.
Activitatea a continuat cu atelierele de pictură pe față, dans, jocuri energizante, info-point și „Mesajul tău pentru Sibiu”, la care au participat peste 200 de tineri.
Activitatea nu s-a încheiat înainte de sesiunea de follow-up a proiectului, desfășurată la Biblioteca Județeană „ASTRA” Sibiu, luni, 16 iulie 2012. În cadrul acesteia, voluntarii proiectului au împărtășit impresii și au oferit sugestii organizatorilor pentru ediția de anul viitor.
Pentru buna desfășurare a activității „Sibiu pentru comunitate” s-au alăturat și Sory, Switch Bowl, Deco Hobby Art, Amber Cafe și Casa Luxemburg.
„Sibiu pentru comunitate” face parte din proiectul național „Consiliul Național al Elevilor – Factor al democratismului educațional, concurs în care anul trecut C.J.E. Sibiu a obținut premiul pentru cea mai originală activitate.
Impresii ale voluntarilor
„Aceasta a fost cea mai frumoasă zi din toată vacanța de vară!” (Emil B.).
„Părerea mea despre evenimentul „Sibiu pentru comunitate” este una foarte bună datorită tuturor celor care au fost implicați și au făcut totul foarte plăcut și amuzant. Ceea ce ne-a stricat puțin planurile a fost ploaia, dar asta nu ne-a oprit! Copiii au venit însoțiți de părinți la atelierul de pictură pe față, turiștii au format diferite cuvinte în cadrul atelierului de litere; a fost un total succes. Sper să mai avem parte de astfel de evenimente în Sibiu” (Raluca C.).
Georgiana Epure
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Încă un succes pentru C.J.E. Sibiu.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020