Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Pasajele supraterane de pe centură au primit aprobare pentru finanțare

Omul faptelor

Pasajele supraterane de pe centură au primit aprobare pentru finanțare

În urma analizei făcute la nivel de țară de către Autoritatea de Management privind derularea Programelor Operaționale Regionale, s-a decis aprobarea finanțării proiectelor aflate în listele de rezervă, pe axa prioritară 1, Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor - poli urbani de creștere.

Printre proiectele cuprinse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană a municipiului Oradea se regăsesc și proiectele privind amenajarea a două pasaje supraterane, care au fost aprobate pentru finanțare, respectiv ,,Amenajare intersecție pasaj denivelat între drumul de centură a municipiului Oradea și drumul național DN 79 Arad-Oradea și Amenajare intersecție prin pasaj denivelat între drumul de centură a municipiului Oradea și drumul național DN 76- relația Deva”. Valoarea proiectelor este de peste 11 milioane euro, iar durata investiției este de aproximativ doi ani.
,,În perioada următoare vom revizui studiile de fezabilitate și proiectele tehnice și vom întocmi cererile de finanțare deoarece proiectele au fost întocmite în urmă cu trei ani, urmând să le depunem pentru evaluare la începutul lunii septembrie”, a declarat Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.
Pe această cale Primăria dorește să mulțumească Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului și Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest pentru colaborarea în derularea proiectelor municipilității orădene. (Biroul de presă)
Domnule primar, Ilie Bolojan,
Azi, 20 iulie, La mulți ani!
Prietenii știu de ce. (Ov. D.)

Trimite email

marţi, 29 septembrie 2020