Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Festivalul „Toamna orădeană 2012”

Între 1 și 14 octombrie

Festivalul „Toamna orădeană 2012”

Directorul Casei de Cultură a Municipiului, Flavius Bunoiu, a prezentat miercuri, 1 august 2012, într-o conferință de presă, stadiul pregătirilor pentru Festivalul „Toamna orădeană 2012”.

Festivalul va începe în 1 octombrie și se va întinde pe o perioadă de două săptămâni, încheindu-se în data de 14 octombrie.
În perioada 1-10 octombrie vor avea loc spectacole de teatru și concerte de muzică clasică, iar zilele de 11, 12 și 13 octombrie sunt dedicate concertelor în aer liber. Vor susține concert live: Partizan, Kumm, Les Elephants Bizarres, Polter Guys, Vama, Direcția 5, Ana Maria Georgescu, Vivere, Ovidiu Lipan Þăndărică, Bosquito, Ternipe, Red Wine, Meda Music.
În data de 14 octombrie, vor putea savura festivalul mai ales iubitorii muzicii populare, când pe scena amenajată în Parcul 1 Decembrie vor urca pe scenă Ansamblul Național Transilvania, Mariana Deac, Maria Ciobanu, Oana Lianu, Fanfara Filadelfia, Fanfara Tulca, Ansamblul Crișana și Ansamblul Bihorul.
Intrarea la manifestările/concertele în aer liber va fi gratuită, în schimb accesul la concertele care au loc în săli de spectacole se va face pe bază de bilet, a cărui valoare va fi cuprinsă între 5 - 30 lei.
Referitor la prețul biletelor de intrare Flavius Bunoiu a menționat: „Având în vedere situația economică încercăm să stabilim prețuri cât mai accesibile pentru populația orădeană, pentru că ne dorim ca prețul biletelor să nu fie un obstacol pentru orădeni.
Eu sper ca și orădenii să fie mândri de evenimentul „Toamna orădeană”, iar formula pe care am ales-o în acest an pentru organizarea acestui șir de evenimente să fie cea optimă pentru acest festival”, a adăugat directorul Casei de Cultură a Municipiului, Flavius Bunoiu. (Biroul de presă)

Trimite email

miercuri, 17 iulie 2019