Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Călători prin Europa, cu mijloacele de transport preferate

Miercuri, la Lotus Center - „European Party!”

Călători prin Europa, cu mijloacele de transport preferate

Lunar, Departamentul Marketig de la Lotus Center organizează manifestări educative pentru copii. Ieri (miercuri, 22 august 2012), Mihaela și Loredana, reprezentantele departamentului au coordonat cele patru ateliere de creație, Face Painting, precum și un concurs, programate în intervalul orar de la 15.00 la 21.00.

La ora vizitei noastre, Mihaela și Loredana pregăteau decupajele pentru mijloacele de transport pe care copiii urmau să le picteze și să le plaseze pe harta Europei.
„Odată pictate, aceste decupaje vor fi lipite de copii pe harta Europei, ei dorind astfel să ne arate unde ar vrea să călătorească...”, ne-a explicat Mihaela. La masa de lucru, fiecare pictor a fost întâmpinat cu un zâmbet și cum dulciuri, iar la final, fiecare a plecat acasă cu câte un ghiozdan drept premiu. Copiii s-au arătat interesați de activități, iar părinții, așijderea. Timp de mai bine de o oră, pe la măsuțe am surprins și intervievat nenumărați copii, de diferite vârste, unii „abonați” ai manifestărilor pentru copii, precum Adin Gațu (de 4 ani); Rodica Jurcuț este elevă în clasa a III-a C, la Școala nr. 11, Delia Nahoi e în a VI-a la C.N. „Iosif Vulcan”, Teodora Bonaciu și Karasz Gianina Cristina sunt eleve la „Dimitrie Cantemir” (în a VI-a și a VII-a); printre pictori am găsit însă și preșcolari, Christopher Acatrinei, viitor școlar din toamnă, în clasa pregătitoare, la „Lucian Blaga”, Medana Cuc, Zsanett și Brigitta Pleș sunt eleve la „Oltea Doamna”, Alexandra Varga și Banto Patrick vor fi și ei școlari din toamnă, la „D. Cantemir”; Rut Deac are doar 4 anișori, iar cei mai tineri „pictori” pe care i-am cunoscut ieri la Lotus Center au fost Daiana Durnea, de 7 luni și Alesia Ardelean de 1,2 ani.
La final, cu toții erau încântați să-și plaseze avionul, elicopterul, trenulețul, bolidul sau vaporul pe harta Europei, convinși că peste ani, visul lor de a călători în Bulgaria, Spania, Turcia... poate deveni realitate! (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Călători prin Europa, cu mijloacele de transport preferate.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019