Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cu colindul la Camera Notarilor Publici Oradea

Vineri, 21 decembrie 2007

Cu colindul la Camera Notarilor Publici Oradea

Grupul de colindători de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Oradea a trecut, vineri, și pe la Camera Notarilor Publici din Oradea, unde a fost primit chiar de Moșul, aflat și el în misiune, cu daruri pentru copiii notarilor orădeni.

„Vine Crăciun cel bătrânu!”
Elevii îndrumați de profesoara de muzică Monica Matiuț au încântat atât printr-o interpretare curată și expresivă, cât și printr-un repertoriu bogat, care a depășit toate  așteptările. Am avut în față un exemplu de dăruire și profesionalism, un caz de dascăl născut, iar nu făcut, cu har și chemare, care sfințește locul, fiind lumină și căldură pentru cei din jur.
Colind colindăm, Colinde de Crăciun, Colo sus, Vine Crăciun cel bătrânu … sunt doar câteva dintre colindele interpretate de cei 11 colindători, elevi din clasele V-VIII de la C.S.E.I. nr. 1.
La sfârșitul recitalului, dl Cornel Gârba, președintele Colegiului director al Camerei Notarilor Publici Oradea, i-a felicitat pe colindători și pe profesoara lor și i-a invitat în sala alăturată unde îi așteptau bucatele pregătite anume pentru colindători, și unde Moșul putea să-și ducă la îndeplinire nobila sa misiune.
O mașină de alimente în dar din partea notarilor!
De Sfintele Sărbători ale Crăciunului, notarii orădeni au ținut să facă daruri, expediind o mașină de alimente de bază pentru bătrânii internați în Căminul fundației „Consistoria Efrem Beniamin”.
După primirea colindătorilor, notarii Cornel Gârba și Ioan Popa, reprezentanții Colegiului director, s-au deplasat la căminul părintelui preot Roman Pintea pentru a afla dacă au ajuns alimentele la destinație. Părintele a confirmat primirea și a mulțumit pentru impresionanta cantitate de alimente, în valoare de peste 5000 de RON (50.000.000 de lei vechi). Oaspeții s-au interesat de condițiile din cămin, iar părintele i-a invitat să viziteze saloanele pentru a se convinge singuri. La mansardă, camerele sunt de două paturi cu televizor în fiecare cameră, cu ambianță de hotel.
„Din păcate, mulți bătrâni ajung la noi când sunt în ultimul stadiu, când au nevoie doar de medic la pat și îngrijire specială, și nu se pot bucura de condițiile create. Dar, avem și persoane care vor petrece, alături de noi, cel de-al 11-lea Crăciun. Fiți siguri că ceea ce voi avea eu pe masă de Crăciun vor avea și ei”, ține să ne asigure părintele Roman Pintea. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Cu colindul la Camera Notarilor Publici Oradea.   

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019