Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

A fost inaugurată sala de sport „dr ing. Mircea Nistreanu”

La Școala Gimnazială „Dacia” din Oradea

A fost inaugurată sala de sport „dr ing. Mircea Nistreanu”

Directorul Școlii Gimnaziale „Dacia” din Oradea, prof. dr. Florian Hava, s-a declarat ieri (luni, 17 septembrie 2012) foarte bucuros pentru că a ajuns să inaugureze, în chiar prima zi de școală, moderna sală de sport „dr. ing. Mircea Nistreanu”, integral finanțată de directorul general al companiei SC Repcon SA.

Construcția, cu toate dotările, a costat circa un milion de euro, fiind realizată și în timp record, doar în opt luni! Ea este multifuncțională, fiind dotată cu porți de handbal, panouri de baschet, fileu și teren marcat de volei... În suprafața construită desfășurată de 859,76 metri pătrați (cu 764 mp suprafață construită la sol), imobilul cuprinde pe lângă terenul de 13/24 m, vestiare pentru elevi (separat fete, băieți), vestiare pentru profesori, dotate cu grupuri sanitare și dușuri, magazie pentru materialele sportive, o sală tehnică, gradene –mini tribune cu 82 de locuri pe scaune, spațiu special, cu grup sanitar pentru persoanele cu handicap locomotor și pentru vizitatori, hol acces oficiali și antrenori și un balcon care se întinde pe întreaga lungime a sălii și unde se pot practica jocuri de table și șah, precum și activități de fitness.
La inaugurare, pe lângă dl dr.ing. Mircea Nistreanu și directorul școlii, au participat: avocat Mircea Mălan -  viceprimarul Municipiului Oradea, secretarul C.J. Bihor, dna Carmen Soltănel, inspectorul școlar Tiberiu Sâncelean, prof. univ. dr. Florica Orțan, de la Universitatea din Oradea, președintele Comitetului de părinți pe școală, dna Irina Crișan, reprezentanți ai constructorilor și proiectanților, elevi, profesori și părinți, iar părintele paroh Aurel Pușcaș a sfințit și binecuvântat sala de sport și începutul noului an școlar.
În semn de înaltă cinste și recunoștință, de calde mulțumiri pentru superba sală de sport, dl director prof. dr. Florian Hava a înmânat dlui dr. ing. Mircea Nistreanu, precum și viceprimarului Mircea Mălan și dlui inspector școlar Tiberiu Sâncelean frumoase plachete. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: A fost inaugurată sala de sport „dr ing. Mircea Nistreanu”.   

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 21 iulie 2019