Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

În grupa micã... de la 1 an ºi jumãtate

La Grãdiniþa Americano-Românã „Crinul”

În grupa micã... de la 1 an ºi jumãtate

La început de nou an ºcolar, Grãdiniþa Americano-Românã „Crinul” din Oradea ºi-a întâmpinat copiii ºi pãrinþii cu o mulþime de surprize.

Baloanele multicolore, picturile murale ºi decorurile de toamnã i-au încântat pe cei mici care au trecut pragul grãdiniþei plini de entuziasm ºi bucurie.
Grãdiniþa Americano-Românã „Crinul” vine cu o noutate menitã sã îi ajute pe pãrinþi, dar în primul rând sã ofere o bunã educaþie de la o vârstã foarte fragedã.
Înscrierile la grupa micã sunt acum posibile de la 1 an ºi jumãtate. Cadrele didactice pregãtite se ocupã de educarea copiilor, de formarea unor principii sãnãtoase de viaþã prin joc ºi activitãþi corespunzãtoare diferitelor grupe de vârstã.
Singura grãdiniþã acreditatã cu predare în limba englezã
Activitãþile se desfãºoarã în limba englezã, copiii dezvoltându-ºi astfel un vocabular variat care sã contribuie la dezvoltarea cunoºtinþelor de limbã englezã. Grãdiniþa Americano-Românã „Crinul” este singura grãdiniþã acreditatã cu predare în limba englezã. Pe deasupra, copiii studiazã ºi limba germanã ca ºi opþional inclusã în taxa de ºcolarizare.
A III-a ediþie a concursului de englezã
„ªi în acest an, Grãdiniþa Americano-Românã „Crinul” va organiza Concursul de englezã „Let's learn and play together” care se aflã deja la ediþia a III-a. În luna mai 2012, au participat în cadrul concursului, alãturi de Grãdiniþa „Crinul”, grãdiniþele: nr. 23, 28, 30, 31, 37, 51, 56 ºi Grãdiniþa „Emanuel”. Micii participanþi au fost bine pregãtiþi ºi foarte activi în timpul concursului, iar la sfârºit au fost rãsplãtiþi cu premii, diplome ºi medalii. Ceea ce pare a fi deja o tradiþie adunã an de an tot mai multe grãdiniþe dornice sã ia parte la un concurs educativ ºi interactiv”, ne-a declarat doamna director, profesor Claudia Morar. (Ov. D.)  

Trimite email

marţi, 31 martie 2020