Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Un nou început și la Școala Gimnazială „Miron Pompiliu” Ștei

Eroii zilei – cei 142 de „boboci”

Un nou început și la Școala Gimnazială „Miron Pompiliu” Ștei

Noul an școlar s-a deschis și la Școala Gimnazială „Miron Pompiliu” din Ștei, luni, 17 septembrie 2012, cu un careu festiv, în curtea școlii.

Curtea s-a dovedit neîncăpătoare, iar glasurile pline de voioșie și emoție ale copiilor, înconjurați cu dragoste de părinți și bunici, au așteptat primul sunet de clopoțel.
Festivitatea a început cu intonarea Imnului Național, urmat de o slujbă religioasă de Te-Deum, oficiată de un sobor de preoți. În cuvântul său,  doamna director prof. Georgeta Mușet i-a încurajat pe cei 142 de „bobocei” din clasele pregătitoare și clasele I, subliniind importanța muncii și dăruirii pentru obținerea succesului școlar. A mulțumit apoi autorităților locale și Comitetului de părinți pentru sprijinul acordat în amenajarea și renovarea sălilor de clasă pentru începerea noului an școlar în cele mai bune condiții.
Primăria orașului nostru a fost reprezentată de domnul primar Iulian Balaj și domnul viceprimar Marius Cioară, care au îndemnat copiii să învețe și să se implice în activitățile școlare și extrașcolare. Un gând bun a fost transmis și de domnul inspector școlar Cristian Andru, reprezentantul I.S.J. Bihor.
Eroii zilei de luni au fost cei 33 de elevi din cele două clase pregătitoare și 109 elevi ai claselor I, care, cu emoție și bucurie, privirea umedă și ghiozdanul încărcat de griji, au făcut primii pași în aventura cunoașterii.
Ileana Tomescu & Gabriel Vancea

Trimite email

vineri, 23 august 2019