Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Toamna școlarița”

La Școala Gimnazială „Miron Pompiliu”

„Toamna școlarița”

La Școala Gimnazială ,,Miron Pompiliu” din Ștei, în săptămâna 24 -29 septembrie 2012 s-a organizat a doua ediție a activității instructiv-educative, intitulată „Toamna școlăriță”.

Cu talent, răbdare și profesionalism, îndrumați de învățători și profesori, micuții școlari ai claselor I-IV, precum și elevii claselor V-VIII au realizat o expoziție de desene și decorațiuni de artă culinară specifice toamnei.
Ingenios prezentate, exponatele aduse din „cămara bunicii” au încântat juriul (format din: prof. Carmen Stanciu, Sanda Merce și inst. Ileana Tomescu) care a decis să înmâneze diplome fiecărei clase participante.
Scopul acestei acțiuni este acela de a munci în echipă valorificând deprinderi și tehnici de aranjare și decorare a spațiilor cu diverse produse, dar și capacitatea de a  forma și transmite elevilor aspectul estetic.
Echipa de proiect (alcătuită din prof. Georgeta Mușet - director, prof. Angela Vlaș - director adjunct, prof. Sanda Merce - responsabil proiecte și programe educative, prof. Carmen Stanciu, inst. Tomescu Ileana și prof. Gabriel Vancea) a considerat oportun să încurajeze elevii în prezentarea elementelor decorative într-o formă inedită.
Rezultatele muncii lor au fost apreciate de colegii de clasă, de profesori, de părinți și bunici.
Prezentarea bunătăților a învăluit totul  într-un suav parfum de toamnă ruginie. Ileana Tomescu & Gabriel Vancea
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Toamna școlarița”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019