Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Coronița prieteniei... la „Avram Iancu”

Parteneriat: clasa a IV-a C, clasa pregătitoare A

Coronița prieteniei... la „Avram Iancu”

Nu au trecut decât trei săptămâni de la începerea noului an școlar, iar cei mai mici elevi ai școlii noastre (Eco Școala Gimnazială „Avram Iancu” Oradea), elevii din clasa pregătitoare A au venit pentru a doua oară în vizită la colegii lor mai mari din a IV-a C. Astfel s-au întâlnit albinele cu albinuțele!

Și ce puteau ele să facă?
Și cei mici și cei mari și-au arătat hărnicia și iscusința la muncă, dar și prietenia!
Cele două doamne învățătoare (prof. Lidia Pop și Monica Toader) au planificat această activitate pentru a facilita relaționarea dintre cele două generații, exemplul celor mari și ajutorul lor pentru colegii mai mici. Elevii din a IV-a au luat lângă ei, în bănci, câte un coleg mai mic. Fiecare a trebuit să coloreze câte o frunză, folosind culorile specifice toamnei. Pe fundalul cântecului „Toamnă, ce frumoasă ești, ca o zână din povești/ Vii cu multe bogății și cu frunze arămii”, cele 49 de albine munceau cu spor.
La final, frunzele colorate și decupate au fost lipite, formând o coroniță a prieteniei. La plecare, musafirii și-au luat coronița ducând-o în sala lor de clasă ca amintire.
Cu toții au fost entuziasmați de acest schimb de experiență, obiectivele propuse fiind realizate. Acest parteneriat, odată declanșat, va continua sub diferite forme atractive și educative, fiind cât se poate de util, atât pentru elevi, cât și pentru profesori. (Dorina T.).
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Coronița prieteniei... la „Avram Iancu”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019